top of page

Іван Горбатов: «У нас дружній колектив, за ці півроку ми досгяли прогресу»



Капітан команди «Арсенал» (U-16) розповів про формування нового колективу, цілі та завдання в Кубку ДЮФЛ, а також майбутній матч з ДЮСШ-17.


– Як провів новорічні канікули? Чи вдалося відпочити і перезарядити батарейки?


- Новорічні канікули провів у колі своєї родини, трохи відпочив. За цей час я встиг відпочити та зарядитися на наступну половину сезону.


- Восени ти пропустив частину матчів через травму. Нині вже нічого не турбує?


- Так, я багато пропустив, зокрема ключових матчів. Це завжди неприємно, не хотілося підводити команду. Але зараз уже все гаразд, травми мене не турбують.


- З яким настроєм команда розпочала підготовку до другої частини сезону?


- У хорошому, бойовому настрої. Всі відпочили, перезарядилися і готові досягти прогресу. Зарядженість кожного гравця дуже помітна на тренуваннях. Кожен намагається довести свою спроможність та завоювати місце у стартовому складі.


– Влітку колектив «Арсеналу» (U-16) кардинально змінився. Наразі вже є нові лідери у колективі, наскільки дружна команда?


- Так, прийшло дуже багато нових хлопців. Зрозуміло, у нас є лідери у кожній лінії на полі. У захисті хотів би виділити Андрія Махортова. Він стабільно та безстрашно грав упродовж першої половини сезону. У півзахисті можна виділити пару Данила Пільганчука та Дениса Куляка. Хлопці стрімко прогресують як у тренуваннях, так і у іграх. А в нападі можу виділити Дениса Міхєєва, Влада Гусаченка та Ярослава Захарченка. Ярослав прийшов до нас практично під кінець першої половини сезону, він ще не встиг зіграти у чемпіонаті України, але у тих іграх, у яких він виходив на поле, встиг себе непогано показати.


Я сказав би, що всі ми за ці півроку істотно зросли. Колектив у нас дуже дружній та чуйний, тренери намагаються підтримувати все на своєму рівні. Про жодні конфлікти всередині команди не може бути й мови.


- Чи підтримуєш ти зв'язок із тими хлопцями, хто пішов із команди влітку?


- Не можу сказати, що саме підтримую зв'язок, але іноді ми спілкуємося в соціальних мережах. У мене залишилася хороша думка про хлопців, які пішли.


- Що не виходило, чого не вистачало у першій частині сезону у ДЮФЛ?


- На мою думку, насамперед не вистачало зіграності з хлопцями, які прийшли до нас улітку. Адже ми мали не так багато часу для того, щоб зігратися.


– У Кубку ДЮФЛ ви розгромили ДЮСШ-14. Тренер лишився вами задоволений?


- Ми показали чудову гру, за результатом якої здобули розгромну перемогу. Андрій Анатолійович залишився нами задоволений, але є деякі ігрові аспекти, над якими треба працювати. Ми не зациклюємося на цій грі та рухаємось далі.


– Попереду заключний матч групового етапу проти ДЮСШ-17. Чого чекаєш від цього матчу?


- Ми знаємо, що вони програли свій матч ДЮСШ-14, але у нас немає жодної недооцінки суперника. Ретельно готуємось до кожної команди, а в неділю у грі з ДЮСШ-17 я чекаю лише на перемогу нашої команди.


- Які цілі ставите перед собою у Кубку ДЮФЛ?


- У нас стоїть завдання вийти з групи, але тренер також дає можливість багатьом гравцям проявити себе у Кубку ДЮФЛ, щоб остаточно визначитися зі складом на другу половину сезону.

275 переглядів0 коментарів
bottom of page