top of page

Важка поразка від «Сокола»



У третьому турі чемпіонату Київщини «Арсенал» потерпів розгромну поразку у Михайлівці-Рубежівці.


«Сокол» - «АрсенаЛ» - 4:1 Голи: Пластун, 24, 90+1, Коба, 54, Васильєв, 57 — Венгер, 45 (пен)


«Сокіл»: Яковенко, Гаркуша (Нагорний, 61), Фурсенко, Гусін, Андрейчіков, Ємєльянов, Музика (Байдалук, 46), Топчій (Паша, 63), Пластун, Васильєв (Гида, 74), Коба (Вдовіченков, 60)


«Арсенал»: Яковчук, Литвинов, Шевчук, Рудзинський, Барбон, Степанюк (Гупаленко, 69), Ворона, Мельниченко (Криворучко, 69), Левченко (Щитник, 53), Смажелюк (Доніч, 25), Венгер


Вилучення: Шевчук, 17 («Арсенал»)


На 18-й хвилині Коба не реалізував пенальті (голкіпер)


Вже в дебюті зустрічі «Арсенал» мав чудову нагоду відкрити рахунок. «Каноніри» заробили штрафний удар, до м’яча підійшов Венгер та влучив у штангу. Тут же гості організували дуже перспективний вихід два в одного, але Смажелюк в останній момент не зумів пробити по м’ячу.


«Арсенал» впевнено грав на початку матчу, поки не залишився в меншості у простій ситуації. Простріл з флангу у виконанні гравців «Сокіла» завершився тим, що політ м’яча у ствір воріт перервав рукою Шевчук. Арбітр дістав червону картку та назначив 11-метровий удар. Але Яковчук у чудовому стрибку не дозволив Кобі реалізувати удар з позначки.


А на 24-й хвилині «Сокіл» забив свій м’яч. Подача з кутового завершилася ударом з ближньої штанги та сейвом Яковчука, але на добиванні був першим Пластун.


«Арсеналу» у меншості йти вперед було важко, але команда Артема Криворучка все одно намагалася знайти свій момент. На перший план вийшли стандарти, саме це ледве не допомогло гостям, але Рудзинський не попав у ствір з близької відстані.

А наприкінці першого тайму «каноніри» знайшли свій момент у контратаці. Литвинов увійшов до штрафного та був збитий захисниками. Венгер з 11-метрової зрівняв рахунок – 1:1.


Гол надихнув «канонірів», після перерви вони дуже добре контролювали м’яч та навіть могли виходити вперед. Литвинов вийшов на побачення з голкіпером, але не зумів пробити його. «Арсенал» настільки загрався, що навіть пропустив контратаку, яка й стала ключовою у цьому матчі. Це Коба виправився за невдачу в першому таймі та якісно відкрився між центрбеками, поціливши після подачі з флангу у верхній кут.


А через три хвилини захисники «Арсеналу» припустилися ще однієї помилки. Пас на Васильєва пройшов, той розвернув опонента та відправив м’яч у дальній кут – 3:1.


Після цього гра заспокоїлася, «Сокіл» провів серію замін та збив темп, а «Арсенал» вже не мав того простіру, який був до цього. Литвинов пробивав здалеку – мимо. А Доніч прострілив на Венгера, Гліб переправив м’яч мимо голкіпера, але з лінії воріт його виніс захисник «жовто-чорних». Далі Литвинов пробивав зі штрафного, але точно у воротаря.


У кінцівці матчу вже «Сокіл» повністю домінував. Господарі не реалізували декілька перспективних атак, але у компенсований час довели справу до розгрому. Пластун завершив контратаку та оформив дубль.


«Арсенал» програв другий матч поспіл та з одним очком займає дев’яту сходинку у турнірній таблиці після трьох зіграних турів. Попереду домашня зустріч з «Нікою».

126 переглядів0 коментарів
bottom of page