top of page

«Арсенал» (U-17): перемога над «Шахтарем» та участь у кубкових турнірах



Команда Андрія Заболотного продовжує підготовку до випуску, не дивлячись на обставини. «Каноніри» не мають можливості виступати у ДЮФЛ цього сезону, але тренуються та грають у кубкових змаганнях.


На тижні «Арсенал» (U-17) провів матч кубка Києва – у півфіналі турніру наші хлопці зустрілися з «Атлетом». Їм вдалося продемонструвати чудову гру, але перемогу святкував суперник – 2:4.


А у середу юні «каноніри» провели товариський матч з «Шахтарем», склад якого представляли гравці команд U-16. У досить насиченому боротьбою матчі, в якому ніхто не хотів поступатися, «Арсенал» відсвяткував перемогу – 3:1.


Вже в дебюті зустрічі, яка відбувалася на натуральному газоні одного з полів у Щасливому, Горбатов мав виводити свою команду вперед, але не реалізував свій момент. А через деякий час його помилку виправив Артем Шуляк – він забив після подачі з кутового.


В дебюті другого тайму той же Шуляк добре зіграв у пресингу, відібрав м’яч та прострілив на Горбатова – Іван переправив м’яча до сітки. Після цього наші хлопці спіймали впевненість у власних силах, грали в комбінаційний футбол та забили третій гол. Фантастичний постріл метрів з 25-ти вдався Михайлу Гопкалу.


Кінцівка зустрічі пройшла з перевагою «гірників», які спромоглися відповісти своїм голом, але в цілому це ніяк не вплинуло на гру та результат – 3:1, перемога «Арсеналу», яка додала позитиву та впевненості у майбутньому.


Вже у суботу «Арсенал» (U-17) розпочне участь у товариському турнірі, де зіграють 12 команд. Серед учасників є як провідні команди Києва – «Оболонь», «Атлет», «Шахтар» та інші, так і представники інших міст. Наприклад, команди з Лозової, Харківської області. Саме з представниками цієї школи «Арсенал» зіграє у першому турі.

260 переглядів0 коментарів
bottom of page