top of page

Європейське турне: «Арсенал» (U-16) переграв чеську «Дуклу»



Рано вранці у суботу команда «Арсенал» (U-16) під керівництвом Олега Хвої відправилась у Європейське турне, ході якого планує провести невеличкі збори у Нідерландах, та зіграти низку товариських матчів з європейськими командами. Перший спаринг було зіграно в неділю – суперником виступила «Дукла» з Праги.


«Дукла» (Чехія) – «Арсенал» (Київ) – 3:4 Голи: Лактіонов, Поляков, Ключка, Сахненко


Кияни дуже впевнено розпочали гру та вже до перерви тричі відзначилися у воротах суперника. А ось друга половина зустрічі пройшла під диктовку пражан, які більше контролювали м’яч та зуміли нівелювати перевагу. Тим не менш, «Арсенал» все ж таки забив більше, тому саме наша команда святкувала перемогу у цьому матчі. Чотири голи на рахунках Лакітонова, Полякова, Ключки та Сахненка.


Ще до гри наші хлопці насолодилися краєвидами чарівної Праги. Вони побували на екскурсії та побачили, як живуть у Чехії. А вже після матчу їх автобус відправився до Нідерландів. Вранці українська делегація прибула у Зволле та розмістилася у готелі. У другій половині дня «канонірів» чекає візит до Амстердама, а завтра «Арсенал» зіграє з «Твенте».

75 переглядів0 коментарів
bottom of page