top of page

«Арсенал» поступається «Динамо» (U-19)



На шляху підготовки до старту Чемпіонату Київщини «каноніри» перевірили власні сили на фоні сильного суперника.

«Динамо» (U-19) – «Арсенал» - 3:0 Голи: Кремчанін, 65, Горбач, 80, 85

«Арсенал»: Яковчук, Семидочний (к), Стопник, Рудзинський, Тимофєєнко, Левченко, Даниленко, Ворона, Теплюк, Смажелюк, Венгер

«Каноніри» розпочали матч не дуже впевнено – господарі добре пресингували та змушували гостей багато помилятися при виході із оборони. М’яч дуже важко досягав штрафного майданчика «Динамо», але поступово «червоно-білі» все ж таки вирівняли гру.

Тим не менш, до перерви у «Динамо» було декілька моментів, найкращий з котрих мав Кремчанін. Але Якобчук надійно грав на лінії воріт та не дозволив супернику відкрити рахунок до перерви. У «Арсенала» свій момент мав Смажелюк, він продемонстрував декілька разів свій дриблінг, але завдати удару із вигідної позиції не вдавалося.

А після перерви гра стала більш веселою та видовищною. Обидві команди йшли вперед та створювали моменти. У «канонірів» знову активним був Смажелюк, непогано чеплявся за м’ячі Венгер, а Ворона втратив чудову нагоду, опинившись один на лінії воротарської площини – але пробив мимо воріт головою.

«Динамо» дочекалося свого шансу та все ж пробило Якобчука. Кремчанін після подачі з флангу пробив у голкіпера, але потім на добиванні виправився, випередивши Теплюка.

Пропустивши, «Арсенал» заграв швидше та активніше. Значно додав гостроти Юшко. Саме він створив кращий момент «канонірів» у цьому матчі – накрутив захисника та влучив у штангу. Але вирвати нічию гостям не вдалося, замість цього в кінцівці матчу вони ще двічі пропустили. Дублем відзначився Ігор Горбач, який дуже класно двічі зіграв у штрафному майданчику суперника.

39 переглядів0 коментарів
bottom of page