top of page

Юні вихованці «Арсеналу» тренуються у клубах Польші, Німеччини та Нідерландів



Продовжуємо розповідати про вихованців дитячої академії «Арсенал», які через війну переїхали до Європи та займаються футболом за кордоном. Сьогодні поговоримо про самих маленьких «канонірчиків», які представляють ДЮСШ. Майже всі з них мріють скоріше повернутися додому та займатися футболом в рідному Києві.


Два хлопчика 2014 року займаються в Польщі. Роман Мясніков став гравцем клуба «Гол» з Гізичко, а Едуард Ткаченко – в академії «Арки» з Гдині.


У Німеччині займаються футболом два «каноніра»: Каплун Андрій з команди U-10 тренується у академії берлінської «Герти», а Сальвадор Кай – у школі SVM Bambini.

Румунію для себе обрали Ярослав Дудкін та Єгор Куліков. Останній став гравцем академії відомого клубу «Клуж», а Ярослав займається у команді «Scoala de Fotbal Daniel Chiritа» з Плоешті.


В нідерландській команді «Флево Бойз» грає Артур Губицький, гравець 2014 року народження. Одразу у двох командах з Франції грає його партнер Денис Бондаренко - FC Paris Acasa та FC Issy-les-Moulineaux. Угорщина стала прихистком для Єгора Клочкова («Сіофок») та Кирило Балабойко («Дебрецен»).

34 перегляди0 коментарів
bottom of page