top of page

«Арсенал» прийматиме участь у Чемпіонаті Київської області сезону 2022/23



Футбольна Академія «Арсенал» у сезоні 2022/23 буде представлена аматорською командою. «Каноніри» подали заявку на участь у Чемпіонаті Київської області та вже розпочали підготовку до старту сезону. Основу команди складуть гравці минулорічного «Арсенала» U-19 (гравці 2004-2003 років народження), а головним тренером призначено Артема Криворучко.


На старт календарного сезону 2022/2023 років мають вийти не менше 14-ти команд. Наразі свою участь у сезоні підтвердили 11 клубів. З досвідчених представників це колективи з Денихівки, Мирівки та Михайлівки-Рубежівки. Двоє з них — «Денгофф» і «Дружба» — торік стали призерами, а «Сокіл», який виступає в обласних вищолігових перегонах незмінно з 2015 року, має досвід національних кубкових змагань.


Долучаться до старожилів найкраща команда Житомирщини — «Полісся» зі Ставків, іменитий новачок із Іванкова — «Штурм», амбіційна «Баварія» зі Святопетрівського та відомі за виступами в обласній Першій лізі «Партизан» із Кодри, СК «Гатне», «Зоря Миронівщини», а ще — «Білгород».


Очікується, що вакансії в офіційному турнірі заповнять найближчим часом ще дві-три команди з області та Києва.


Відзначимо, що Чемпіонат Київщини-2022/2023 орієнтовно почнеться в суботу, 20 серпня. А визначиться новий переможець уже навесні наступного року.

46 переглядів0 коментарів
bottom of page