top of page

Чемпіонат Києва: як зіграли в 1-му турі команди «Арсеналу»



Слідом за Дитячо-юнацькою футбольної лігою України вийшов на старт і чемпіонат Києва з футболу, в якому традиційно беруть участь команди Футбольної Академії «Арсенал». У середу і четвер хлопці проводили свої матчі, з результатами яких ми і хочемо вас познайомити.


2007


«Атлет» (U-14) – «Арсенал» (U-14) – 1:1 Гол: Лісовий (пен)


У першому таймі «Атлет» повністю домінував і перегравав наших хлопців. Суперник створив масу непоганих можливостей для взяття воріт, але реалізувати їх не зміг - навіть в порожні ворота «атлети» не потрапляли. Проте, їх тиск все-таки конвертувався в гол, і «Атлет» вийшов вперед. А ось після перерви вже «Арсенал» взяв гру під свій контроль і затиснув суперника на його половині поля. Відновив статус-кво ... голкіпер «Арсеналу» Іван Лісовий. Він реалізував 11-метровий удар. Після цього у «канонірів» було кілька відмінних можливостей, щоб вирвати перемогу, але в підсумку все завершилося нічиєю.


2006


«Атлет» (U-15) – «Арсенал» (U-15) – 0:2 Голи: Петришин, Денисенко


Команда 2006 року народження здобула перемогу приклавши рівно стільки сил, скільки було потрібно. Рахунок відкрив крайній захисник Петришин, а закріпив перевагу «канонірів» Денисенко, який в минулий уїк-енд відкрив рахунок голам «Арсеналу» в ДЮФЛ. Могли хлопці і доводити справу до розгрому, але не реалізували ряд непоганих моментів.


2005


«Атлет» (U-16) – «Арсенал» (U-16) – 0:4 Голи: Тіщенко (2), Білецький, Мажинський


Підопічні Валерія Кінашенко не залишили каменя на камені від свого суперника. Вони повністю домінували в цій грі, а вів за собою команду Олександр Коломієць. Він хоч і не забив у цій зустрічі, але зате виконав багато корисної роботи для команди. Відзначимо дубль Тищенко, який також провів непогану гру.


U-21


«Арсенал» (U-19) – «Єдність» (U-21) – 5:2 Голи: Петровський (2), Філатов, Приблуда, Гупаленко


«Арсенал»: Гармаш, Волошин, Стопник, Ричко, Бабич, Гупаленко, Петрушко, Степанюк, Петровський, Філатов, Приблуда

На заміну виходили: Семененко, Бульковський, Кириченко, Мартиченко, Пількевич


Команда Едуарда Павлова свій матч проводила в Щасливому і зуміла створити неймовірний камбек. Хлопці програвали з рахунком 0:2, але потім зуміли зібратися і перевернули хід зустрічі на свою користь. «Каноніри» вибили з колії розслабленого і відчувшого перемогу в своїх руках суперника завдяки високому пресингу. Їм вдавалося накривати суперника і створювати постійний тиск, підсумком якого стали відразу п'ять забитих м'ячів. Дублем відзначився Петровський, ще по голу до свого активу записали Філатов, Приблуда і Гупаленко. Відзначимо, що в цьому матчі брали участь ті хлопці, які отримали менше ігрового часу в середу, в матчі ДЮФЛ.


Відзначимо, що команди 2004 року народження на цьому тижні свій матч в чемпіонаті міста не зіграли - гру перенесли на більш пізній термін на прохання керівництва «Атлета».

314 переглядів0 коментарів
bottom of page