top of page

Чемпіонат Києва: три перемоги та нічия у матчах з ДЮСШ-15



У середу, 16 вересня, свої матчі в чемпіонаті Києва провели всі чотири вікові групи Футбольної академії «Арсенал». Лише хлопці 2005 року втратили перемогу, всі інші записали на свої рахунки по три очки.


2007


«Арсенал» (U-14) – ДЮСШ-15 (U-14) – 2:1 Голи: Волков, Лісовий (пен)


Підопічні Валерія Краснощока і Олександра Каплоушенка здобули трудову перемогу над ДЮСШ-15, реабілітувавшись за поразку в ДЮФЛ від «Чемпіона» на вихідних. Відзначимо, що другий гол поспіль точним ударом з пенальті забив голкіпер «Арсеналу» Іван Лісовий, якому тренери довіряють виконувати 11-метрові, а він їх не підводить.


2006


«Арсенал» (U-15) – ДЮСШ-15 (U-15) – 2:0 Голи: Данніков, Зегрюк


Команда Олександра Демчука спокійно обіграла своїх візаві. Арсеній Данніков знову відзначився забитим голом, в черговий раз підкресливши свій статус лідера команди, а подвоїв перевагу точний удар від Нікіти Зегрюка, який і в неділю відзначився голом.


2005


«Арсенал» (U-16) – ДЮСШ-15 (U-16) – 3:3 Голи: Юшко, Коломієць, Тіщенко


«Арсенал» впевнено почав цей матч і домінував в його дебюті. Підопічні Валерія Кінашенка відкрили рахунок завдяки дальньому удару у виконанні Юшко, а незабаром свою техніку продемонстрував Коломієць - Олександр обіграв чотирьох захисників і подвоїв перевагу «канонірів». У якийсь момент «Арсенал» трохи розслабився і пропустив гол у відповідь - суперник реалізував подачу від кутового прапорці.


У другому таймі Тіщенко здорово зіграв на добиванні після класного удара від Мажинського. Рахунок 3:1 на користь «канонірів», ніщо не віщувало біди. Але після цього «Арсенал» втратив контроль над ситуацією і примудрився пропустити два голи, дозволивши супернику вирвати нічию. Два дальніх удари вирішили результат цього матчу.


2004


«Арсенал» (U-14) – ДЮСШ-15 (U-14) – 4:1 Голи: Поляков (пен), Лактіонов, Яременко (2)


Після 0: 6 від «Чемпіона» футболісти 2004 року народження вийшли на поле надмотивованими і заведеними. І здобули впевнену перемогу в матчі з ДЮСШ-15, навіть не дивлячись на те, що пропустили першими. Ще до перерви «каноніри» не тільки зрівняли рахунок, а й вийшли вперед. Поляков реалізував пенальті, а Лактіонов швидко вивів свою команду вперед. У другій половині Яременко втік на побачення з голкіпером, перекинув його і довів справу до розгрому, оформивши дубль.


Відзначимо, що також свій матч 2-го туру у чемпіонаті Києва (U-21) проти «Локомотива» зіграє «Арсенал» (U-19). Зустріч відбудеться у четвер, 17 вересня.

259 переглядів0 коментарів
bottom of page