top of page

Чемпіонат Києва: «сухі» перемоги «Арсеналу»


У середу відбулися чергові матчі у рамках чемпіоната Києва. «Каноніри» після матчів ДЮФЛ мали жагу реабілітуватися та повернути впевненість у власних силах. Що й удалося зробити.

2003

«Арсенал» - ОК ім. Піддубного – 2:3 Голи: Гупаленко, Венгер

Команда Олега Деревинського добре розпочала свій матч з «олімпійцями», вже в дебюті Гупаленко відзначився забитим м’ячем. Але після цього суперник не тільки зрівняв рахунок, але й вийшов вперед. У другому таймі Венгер відновив рахунок. «Каноніри» йшли вперед, хотіли вирвати перемогу, але натомість пропустили гол у власні ворота. Тому дуже прикра поразка, яка не дозволила «Арсеналу» піднятися в таблиці.

2004

«Арсенал» - ОК ім. Піддубного – 1:0 Гол: Поляков

Хлопці Олега Хвої здобули важку перемогу. Гра з Олімпійським ліцеєм імені Піддубного вийшла дуже напруженою, ніхто не хотів поступатися і сантиметром поля. Обидві команди дуже уважно грали в обороні та не дозволяли супернику створювати моменти у власних воріт. Але все ж таки «каноніри» змогли знайти свій момент та реалізували його. Перемогу «Арсеналу» приніс влучний удар капітан киян Ілля Поляков.

Поки що «Арсенал» U-16 сьомий в таблиці та має лише п’ять очок, але «каноніри» провели лише чотири гри.

2005

ДЮСШ-26 – «Арсенал» - 0:2 Голи: Білецький (2)

Два голи Дениса Білецького принесли «Арсеналу» 2005 року народження виїзну перемогу над ДЮСШ-26. «Каноніри» контролювали хід зустрічі та змогли реалізувати свою перевагу. Після шести зіграних матчів підопічні Валерія Кіношенка мають в своєму активі 8 очок та займають шосте місце.

2006

«Арсенал» - «Живчик» - 5:0 Голи: Данніков, Демченко, Шершень, Горбатов, Куделін

Підопічні Олександра Демчука не помітили супротиву одного з аутсайдерів чемпіонату «Живчика». Хлопці п’ять разів відправляли м’яч у сітку воріт суперника. Всі п’ять голів на рахунку різних футболістів. Після семи турів «Арсенал» U-14 лідирує за втраченими очками.

18 переглядів0 коментарів
bottom of page