top of page

Чемпіонат Києва: підсумки виступу молодшого віку «Арсеналу»




ДЮСШ «Арсенал» представлена ​​у всіх вікових категоріях у чемпіонаті Києва сезону 2021/22. Сьогодні підіб'ємо виступи наймолодших «канонірів» - хлопців 2009 року народження та молодших.


U-13


Команда Андрія Ковальчука та Андрія Ренкаса у першій частині сезону виступила не найкращим чином. Хлопці здобули лише дві нічиї та здобули одну перемогу – над ДЮСШ-26 (2:0). Навесні завдання хлопців знайти свою гру та поправити турнірне становище.


U-12


Хлопці 2010 року народження закінчили перше коло чемпіонату Києва у нижній половині таблиці групи 1. «Каноніри» здобули лише дві перемоги над двома найгіршими командами групи, але при цьому відібрали очки у одного з лідерів – «Атлета» (1:1). Попереду у команди Андрія Заболотного зимовий етап підготовки, щоб якнайкраще підготуватися до другої частини сезону.


U-11


Чемпіонські амбіції цього сезону мають хлопці 2011 року народження, яких очолює Олег Хвоя. "Арсенал" після першого кола відстає від лідера групи 1 ДЮСШ-14 на сім очок. При цьому наші хлопці обіграли "Атлет" (2:1), що йде на другому місці. Весною у «канонірів» є всі шанси вплутатися у боротьбу за найвищі місця.


U-10


Підопічні Володимира Каріна, хлопці 2012 року народження, у кожному із дев'яти матчів першого кола боролися до останнього за очки, але зуміли набрати лише вісім залікових пунктів. Проте характер виявляли регулярно. Хлопці зуміли поділити очки зі «Сміною» (2:2) та «Спартою» (2:2), розгромили ДЮСШ-26 та мінімально переграли у дербі ДЮФК «Арсенал» (1:0). У матчі з одним із лідерів чемпіонату «Подолом» «каноніри» могли розраховувати на очки, але зазнали мінімальної поразки – 0:1.


U-9


Наймолодші учасники чемпіонату Києва від «Арсеналу» поки що не можуть скласти конкуренцію своїм одноліткам. Хлопці роблять лише перші кроки, набивають шишки та набувають важливого досвіду. Перемогу, як і очок, «Арсенал» (U-9) поки що не здобув.



176 переглядів0 коментарів
bottom of page