top of page

Чемпіонат Києва: перемога над «Локомотивом», поразка від ДЮСШ-26


У середу відбулися чергові матчі чемпіонату столиці у вікових группах 2003-2006 років народження. Наші команди провели дуже корисні поєдинки, в яких тренери ставили за мету не тільки досягти результату, але й підготуватися до наступних матчів ДЮФЛУ, які відбудуться вже на вихідних.

2003

«Локомотив» - «Арсенал» - 0:2 Голи: Гліб Венгер (2)

Підопічні Олега Деревинського не залишили шансів одноліткам з «Локомотиву». «Залізничники» мають добру команду з амбітними цілями, але нічого не змогли протиставити «канонірам». Героєм зустрічі став лідер «Арсенала» (U-17) Гліб Венгер, двічі забивши у ворота «Локомотива».

2004

«Арсенал» - ДЮСШ-26 – 2:2 Голи: Кравець, Ключка

Дуже запеклою видалася зустріч «Арсенала» (U-16) з ДЮСШ-26. Хлопці не жаліли один одного, створили безліч моментів, та все ж розійшлися миром. Спочатку Михайло Кравець відзначився голом, а нічию киянам приніс точний удар захисника Димтра Ключки.

2005

«Колос» (Ковалівка) - «Арсенал» - 3:1 Голи: Кощавець

Команда Валерія Кінашенка не змогла щось протиставити представникам академії «Колоса» з Ковалвіки. Тричі суперник вразив ворота «канонірів», а наша команда змоглда відповісти лише влучним пострілом від Кощавця.

2006

ДЮСШ-26 – «Арсенал» - 3:1 Гол: Горбатов

Після вдалих матчів в ДЮФЛУ хлопці Олександра Демчука та Андрія Лазора поступилися в чемпіонаті. Наша команда провела ротацію, та не змогла нічого протиставити ДЮСШ-26. На три м’ячі суперника «каноніри» спромоглися відповісти лише голом престижу від Івана Горбатова.

13 переглядів0 коментарів
bottom of page