top of page

Чемпіонат Києва: перемога над «Динамо» та розгром від «Оболоні»



У середу відбулися матчі чемпіонату Києва, в яких брали участь команди «Арсеналу». Якщо найстарша група отримала ганебну поразку, то всі інші команди перемогли своїх суперників, а наймолодші «каноніри» здолали «Динамо».


2003


«Зміна-Оболонь» - «Арсенал» - 8:1 Гол: Бутяга


Дуже серйозний удар отримали найстарші «каноніри». Вони поступилися з розгромним рахунком «Оболоні». У цей день в нашої команди зовсім нічого не виходило, а єдиний позитивний момент – дебютний гол Бутяги в цьому сезоні. Прикра поразка і ще більш прикрий результат.


2004


«Арсенал» - ДЮСШ-15 – 1:0 Гол: Гайдай


Команда Олега Хвої здобула важливу перемогу над дуже міцною командою ДЮСШ-15. У напруженому протистоянні все вирішив гол Гайдая. Але «каноніри» мали ще декілька нагод, аби збільшити свою перевагу. Так само і суперник не реалізував декілька дуже хороших шансів. В підсумку, перемога «Арсенала», яка зараз дуже потрібна команді.


2005


«Арсенал» - «Атлет» - 2:1 Голи: Білецький (2)


Підопічні Валерія Кіношенка провели дуже виснажливий поєдинок з «Атлетом», який претендує на найвищі місця в цьому сезоні. В таких матчах дуже допомагає досвід виступів в ДЮФЛ. Хлопці вирвали три очка, а перемогу приніс дубль Білецького.


Кубок Києва, 1/16 фіналу

«Арсенал-2» - «Ніка» - 5:2 Голи: Мірошніченко (2), Палієнко (2), Халецький


Друга команда «Арсеналу» у цій віковій категорії провела матч на Кубок Києва. Хлопці Олега Хвої та Сергія Колесника здолали «Ніку», причому дуже впевненно, забивши п’ять м’ячів. По дублю на свій рахунок записали Мірошніченко и Палієнко, ще один м’я провів Халецький.


2006


«Арсенал» - «Динамо» - 5:2 Голи: Куделін, Безручук, Горбатов, Фесенко, Данніков


«Каноніри» у цій віковій категорії не перестають дивувати. Хлопці здолали київське «Динамо», хай те і грало на рік меншими футболістами. Всі п’ять м’ячів на рахунку різних футболістів. Приємно, що повернувся у гру Данніков, який пропустив попередній матч у ДЮФЛ, та відразу відзначився голом. А цю перемогу хлопці Олександра Демчука присвятили травмованому Олександру Куракіну. Вже у суботу ці команди зійдуться у матчі ДЮФЛ.

33 перегляди0 коментарів
bottom of page