top of page

Чемпіонат Києва: перемога «Арсенала» (U-19), протистояння академічного віку з ОК ім. Піддубного



Серед минулої неділі у чемпіонаті Києва був зіграний черговий тур. Команди Академії «Арсенал» протистояли ОК ім. Піддубного, а команда U-19 не залишила шансів ДЮСШ-1. Пропонуємо вашій увазі огляд чергових матчів першості міста.


U-21


ДЮСШ-1 – «Арсенал» (U-19) - 0:8 Голи: Данилюк (2), Гупаленко (2), Філатов, Кіриченко, Семененко, Приблуда


Команда Едуарда Павлова і Артема Криворучка не залишила шансів ДЮСШ-1 в чемпіонаті міста U-21 і зміцнила своє лідерство в турнірі. Хлопці почали сезон надпотужно і йдуть без втрат. Відзначимо, що дублями в цьому матчі вистрілили Данилюк та Гупаленко, останній забиває регулярно протягом усього вересня.


2004


ОК ім. Піддубного (U-17) – «Арсенал» (U-17) – 5:1 Гол: Поляков


Старший академічний вік академії «Арсенал» переживає складний період. У команді великі кадрові проблеми, багато гравців травмовані, тому демонструвати результат «канонірам» зараз вкрай важко. У чемпіонаті міста вони зазнали нищівної поразки від Коледжу Піддубного, а єдиний м'яч на свій рахунок записав Ілля Поляков.


2005


ОК ім. Піддубного – «Арсенал» (U-16) – 0:1 Гол: Мажинський


Підопічні Валерія Кінашенко добули мінімальну перемогу в матчі з РУФК. Хлопці вирвали перемогу на останніх хвилинах зустрічі, здорово розігравши кутовий. Рашковский виконав подачу на дальню штангу, де свій момент знайшов Мажинський.


2006


ОК ім. Піддубного – «Арсенал» (U-15) – 0:1 Гол: Данніков


Олександр Демчук провів ротацію в матчі чемпіонату міста, але його команда впоралася із завданням і взяла чергові три очки. На виїзді «каноніри» переграли РУФК, єдиний м'яч на свій рахунок записав лідер атак «Арсеналу» Арсеній Данніков.


«Арсенал»-2 (U-15) – «Чайка» – 3:2 Голи: Гопкало, Лазарев, Хмельницький


Друга команда «Арсеналу» (U-15) також виграла свій матч. Хлопці в драматичному протистоянні здолали «Чайку», завдяки чому підтяглися до вершини турнірної таблиці.


2007


ОК ім. Піддубного – «Арсенал» (U-14) – 3:0


Наймолодші футболісти Академії «Арсенал» програли свій матч Коледжу Піддубного. Провівши ротацію складу, «каноніри» не зуміли нічого протиставити супернику, хоча часом демонстрували непогану гру. Поразка, яке стане уроком.

117 переглядів0 коментарів
bottom of page