top of page

Чемпіонат Києва: втрачена перемога та розгром ДЮСШ-21



На цьому тижні відбулися чергові матчі чемпіонату Києва за участю команд «Арсеналу». Хлопці не програли жодної гри, але також і втратили перемоги в деяких матчах.


2003


«Арсенал» U-17 – «Колос» U-17 – 1:1 Гол: Венгер


В першому таймі обидві команди грали на рівних, моментів було не так багато, та при цьому господарі були ближчими до того, щоб відкрити рахунок. Рівна гра продовжилася й по перерві. Суперники обмінялися голами та не визначили переможця. У «канонірів» влучним ударом відзначився лідер команди Гліб Венгер.


2004


«Арсенал» U-16 – «Атлет» U-16 – 2:2 Голи: Кравець, Владіміров


Підопічні Олега Хвої дуже добре розпочали матч, володіли перевагою та могли відкривати рахунок вже в дебюті, але не реалізували свої нагоди. А ось у середині першого тайму класно використали кутовий. Височенний Кравець прийшов на подачу від кутового прапорця та переправив подачу Полякова у сітку воріт «Атлета». А перед самою перервою Арсеній Владіміров розібрався у штрафному майданчику гостей та переграв голкіпера.


Чудовий перший тайм у виконанні «канонірів» змінився провальним другим. Хлопці віддали м’яч та більше оборонялися, а «Атлет» цим скористався. Гості двічі реалізовували свої моменти, один з яких також після стандарту. Нічия – 2:2.


2005


Свій матч «Арсенал» U-15 зіграє у п’ятницю проти «Оболоні» у Щасливому.


2006


ДЮСШ-21 – «Арсенал» U-14 – 0:3 Голи: Зегрюк, Беспалюк, Демченко


«Арсенал-2» U-14 – ДЮСШ-21-2 – 4:0 Голи: Литвинов, Хмельницький (2), Євчук


Обидві команди «Арсенала» U-14 здобули впевненні перемоги над ДЮСШ-21. Хлопці у сумі забили сім м’ячів, та добре розім’ялися напередодні початку другого кола ДЮФЛ.

99 переглядів0 коментарів
bottom of page