top of page

Чемпіонат Києва: «Арсенал» (U-15) громить «Динамо»


З понеділка по середу команди Академії «Арсенал» проводили матчі 3-го туру чемпіонату України. Найбільшого успіху домоглися підопічні Олександра Демчука, хлопці 2006 року народження. Їм вдалося розгромити київське «Динамо».


2005


«Динамо» (U-15) - «Арсенал» (U-16) – 3:0


«Арсенал»: Мироненко, Ішметов, Бондаренко, Рожковський, Прос, Даниленко, Шарай, Харчук, Юшко, Снітко, Палієнко


Наставник команди U-16 вирішив провести ротацію в чемпіонаті Києва, надавши ігровий час тим хлопцям, які отримують менше ігрової практики в ДЮФЛ. Частково незіграність привела до плачевного результату. Під завісу першого тайму «Динамо» відкрило рахунок - вінгер киян пройшов по флангу, обіграв трьох «канонірів» і відправив м'яч у дальній кут. А на початку другої половини Мироненко віддав неточну передачу при початку атаки, чим і скористався суперник. Перехоплення і точний удар - 2:0. Третій гол «Динамо» забило вже в кінцівці, коли «Арсенал» відчайдушно йшов вперед відіграватися. В одному з епізодів «біло-сині» добили м'яч в ворота.


2006


«Динамо» (U-14) - «Арсенал» (U-15) – 1:5 Голи: Шершень, Горбатов, Петришин, Данніков (2)


«Арсенал»: Столбун, Обелець, Шершень, Лавренко, Стукало, Гибало, Безпалюк, Шалабай, Куракін, Кошелєв, Горбатов


На заміну виходили: Безручук, Потапенко, Гусол, Петришин, Данніков, Зегрюк, Денисенко, Куделін


Команда 2006 року народження не залишила шансів «Динамо». Початок погрому поклав капітан «канонірів» Владислав Шершень. Він підключився в атаку на подачу від кутового прапорця і невідпорно пробив головою. Незабаром свою майстерність нападника продемонстрував Іван Горбатов - йому вдалося в боротьбі проштовхнути м'яч у сітку воріт «біло-синіх». Далі Петришин замкнув простріл з флангу, класно пробивши головою, а ще в двох епізодах вийшовший на заміну Данніков двічі втік від захисників суперника і реалізував виходи один в один. «Динамо» змогло відповісти лише одним голом, який ніяк не вплинув на результат.


Відзначимо, що друга команда «Арсеналу» (U-15) також провела свій матч в чемпіонаті Києва. Хлопці розгромили другу команду «Атлета» (3:0), а голами відзначилися Кобернік, Гопкало і Хмельницький.


2007


«Динамо» (U-13) - «Арсенал» (U-14) – 3:0


Підопічні Валерія Краснощока і Олександра Каплоушенко гідно билися з «Динамо», довгий час на рівних протистояли сусідам, але все-таки пропустили три голи. Не реалізувавши свої моменти, поплатилися за це.


2008


«Арсенал» (U-13) – ОК ім. Піддубного – 2:0 Голи: Сопленко, Александровський


Команда 2008 року видобула впевнену перемогу над Олімпійським коледжем. Голи Сопленко і Олександрівського визначили результат зустрічі.


U-21


«Арсенал» (U-19) – «Олімпік» (Київ) U-21 – 4:4 Голи: Семененко, 26, Приблуда, 47, Данилюк, 80, Гупаленко, 88


«Арсенал»: Гармаш (Романішин, 46), Бєляков, Данилюк, Ричко, Бабич (Пількевич, 46), Петрушко, Семененко (Приблуда, 18), Філатов, Кіриченко, Матриченко, Бульковский (Гупаленко, 46)


У чемпіонаті міста «Арсенал» (U-19) грає сам і дає грати супернику. Цю тезу здорово підкреслила зустріч з київським «Олімпіком». Підопічні Едуарда Павлова програвали з рахунком 1:4 до перерви, але зуміли видати божевільну ремонтаду і вирвати нічию. Все вирішили заміни в перерві, завдяки свіжості і креативу вдалося перехопити ініціативу і добитися свого. Відзначимо, що вирішальний гол на свій рахунок записав Гупаленко, який забивав і «Локомотиву» в попередньому турі чемпіонату України.


Матч Єдність (U-17) - «Арсенал» (U-17) перенесений на більш пізній термін.

370 переглядів0 коментарів
bottom of page