top of page

Чемпіонат ДЮФЛ: анонс 5-го туру



У найближчий уїк-енд відбудуться матчі чергового, четвертого за ліком туру Дитячо-юнацької ліги України. Команди «Арсенала» будуть протистояти київському «Динамо» та УФК «Дніпро». Анонс четвертого туру ДЮФЛ ми пропонуємо вашій увазі.


«Арсенал» U-17 – УФК «Дніпро» U-17 Місце: с. Щасливе Початок матчу: 11:00


У попередньому турі «каноніри» Олега Деревинського отримали серйозний удар, програвши у Запоріжжі «Металургу» з рахунком 1:9. Після такої важкої поразки треба реабілітуватися в домашньому матчі з УФК «Дніпро». Але киянам буде дуже непросто, суперник – міцний горішок. Дніпряни дуже агресивна команда, яка не цурається жорсткої боротьби та фолів. Грає з високим пресингом та не боїться йти вперед. В чотирьох турах УФК «Дніпро» здобув три перемоги, а на минулому тижні дома здолав «Чорноморець» (2:1). Якщо наша команда лише третя з кінця та має в своєму пасиві 20 пропущених голів (більше всіх в лізі), то гості йдуть четвертими, поступаючись «Металургу» та «Шахтарю» трьома очками, та маючи стільки же залікових балів, як й «Динамо».


«Динамо» U-16 – «Арсенал» U-16 Місце: Київ Початок матчу: 12:00


Підопічні Олега Хвої у минулому турі програли лідеру – УФК «Дніпро», який йде після чотирьох турів без втрати очок. Тепер киян чекає ще одна зустріч з фаворитом – «Динамо». Київське дербі у цій віковій категорії вже відбулося в цьому сезоні у чемпіонаті столиці, там «Арсенал» здобув перемогу – 3:2. Але традиційно в чемпіонаті Києва динамівці грають гравцями на рік меншими.

«Динамо» в ДЮФЛ U-16 займає третю сходинку, маючи в своєму активі 9 очок. Попереду УФК «Дніпро» та «Металург». «Арсенал» лише восьмий, здобувши чотири пункти в чотирьох матчах. То ж хлопці все одно будуть битися до кінця та спробують зупинити «Динамо».



«Арсенал» U-15 – УФК «Дніпро» U-15 Місце: с. Щасливе Початок матчу: 13:00


Передостанню сходинку в таблиці після чотирьох турів займає «Арсенал» U-15. Кияни на минулому тижні потерпіли розгромну поразку від «Металурга» (0:3), а тепер зустрінеться з УФК «Дніпро», який має у своєму активі 9 очок з 12-ти. Дніпряни ділять третю сходинку з «Металургом», та у попередній грі розгромили УФК «Харків» (4:0).


«Динамо» U-14 – «Арсенал» U-14 Місце: Київ Початок матчу: 12:00


Найліпші результати на старті сезону ДЮФЛ демонструє команда 2006 року народження. Підопічні Олександра Демчука другі в таблиці та поступаються лише одним очком «Шахтарю». На тижні «каноніри» вже грали з «Динамо» та здобули перемогу в чемпіонаті Києва, тепер зустріч відбудеться в рамках ДЮФЛ.

Важливою буде задача стримати Матвія Пономаренка, який з трьома голами лідирує у гонці бомбардирів. У «Арсенала» кращим голеадором є Нікіта Зегрюк з двома м’ячами. Тож нас чекає дуже цікаве протистояння.


132 перегляди0 коментарів
bottom of page