top of page

Чемпіонат U-19: третя поспіль перемога «Арсеналу» (U-19)



«Каноніри» у виїздному матчі здолали ДЮСШ-26 та продовжують погоню за «Любомиром».


ДЮСШ-26 (U-19) – «Арсенал» (U-19) – 1:4 Голи: Чернов, 73 (пен) – Нєуіфоров, 40, Пазиніч, 76, Гупаленко, 85, 88


«Арсенал»: Шайда, Семидочний, Кравець, Рудзінський, Мазурик (Звєрєв, 83), Гупаленко, Поляков (Холмецький, 77), Білоус (Левченко, 67), Пазиніч (Смажелюк, 77), Нєкіфоров (Ворона, 70), Венгер


Для «Арсеналу» цей матч був дуже принциповим, як і для суперника з ДЮФШ-26, адже ці дві команди у минулому сезоні розігрували чемпіонство та кубок у Києві. Тоді «каноніри» двічі взяли верх, зараз знову переграли суперника.


Вже в першому таймі «Арсенал» мав перевагу, частіше атакував та контролював хід зустрічі. Але лише наприкінці тайму «червоно-сині» домоглися свого. Поляков від кутового прапорця виконав передачу у штрафний майданчик, а там Нєкіфоров спіймав м’яча з лету та відправив його у сітку чудовим пострілом.


Але після перерви «Арсенал» дозволив супернику трішечки вирівняти гру. Але саме «каноніри» мали нагоду подвоїти перевагу у дебюті другого тайму. Пазиніч обіграв декількох суперників та пробив у кут – Бендерук вібив цей постріл.


Шайда майже не вступав у гру, а Пазиніч знову міг забивати – не влучив у ворота з п’яти метрів. Аж тут ДЮСШ-26 забив. Одна з небагатьох атак господарів завершилася пострілом з-за меж штрафного майданчика, м’яч потрапив у руку Рудзінському, а рефері вказав на 11-метрову позначку. Чернов не залишив шансів голкіперу – 1:1.


Але після цього «Арсенал» додав обертів та спокійно здобув перемогу. Вже через три хвилини команда Криворучко знову вийшла вперед. Пазиніч все ж таки реалізував свій момент. Поляков прострілив, а Олександр забив.


Наприкінці зустрічі протягом трьох хвилин Гупаленко оформив дубль. Обидва рази «Арсеналу» допомагав кутовий. Спершу Левченко виконав подачу, Гупаленко головою її замкнув. А потім Смажелюк, розігравши м’яч з Венгером, прострілив низом – Гупаленко знову замкнув.


Отож, у «Арсенала» третя перемога поспіль. Кияни мають в активі вже 16 очок. До лідера «Любомира» лише три пункти.

63 перегляди0 коментарів
bottom of page