top of page

Чемпіонат U-19: «Арсенал» і «Локомотив» розійшлися миром



Перший офіційний матч «Арсеналу» (U-19) в 2021-му році вийшов вкрай захоплюючим, але «каноніри» так і не зуміли дотиснути «залізничників» і обмежилися нічиєю.


«Локомотив» (U-19) - «Арсенал» (U-19) – 2:2 Голи: Гільченко, 32, Красніков, 55 (аг) – Білоус, 22, Пазинич, 78


«Арсенал»: Шайда, Кошляк, Красніков, Семидочний, Матвєйчук (Петровський, 85), Смажелюк, Пастух, Білоус, Пазиніч, Семененко (Кириченко, 75), Венгер


На правах господаря матчу гру трохи активніше почав «Локомотив». «Зелено-червоні» намагалися шукати вільні зони за спинами захисників «Арсеналу», використовували фланги, але особливої ​​загрози воротам Богдана Шайди не несли.

«Арсенал» поступово вирівняв гру, навіть почав активніше йти вперед, і в одному з епізодів зумів відкрити рахунок. Подача в штрафний майданчик завершилася голом Білоуса, який виявився спритнішим за всіх на п'ятачку і зумів проштовхнути круглого в сітку.


Гра «канонірам» давалася, вони десь відчули зайву впевненість в своїх силах і поплатилися. Матвєйчук пішов в необґрунтований обіграш на своїй половині поля, втратив м'яч, що призвело до гольової атаки суперника. Господарі швидко доставили круглого в штрафну в три ходи, а Гільченко завершив атаку точним ударом.


У дебюті другого тайму оборона «Арсеналу» знову допустила помилку. Красніков невдало обрав позицію і зрізав м'яч у свої ворота після подачі кутового у виконанні суперника.


Поразка ніяк не входило в плани оновленого «Арсеналу». Команда Артема Криворучка грала добре, намагалася комбінувати і пресингувати суперника. «Каноніри» створювали моменти, активно на атаку діяли Смажелюк, Білоус і Пазиніч, але довгий час забити їм не вдавалося. Один з ударів зі штрафного нашої команди витягнув голкіпер «Локомотива».


Але на 78-й хвилині все-таки Пазиніч вдалося зрівняти рахунок. У метушні один з лідерів «Арсенала» зумів проштовхнути м'яч у сітку. У кінцівці «каноніри» йшли вперед, були ближче до перемоги, але арбітр зафіксував підсумкову нічию - 2:2.


Свій наступний матч «Арсенал» (U-19) проведе 24 березня в Щасливому проти «Зміни-Оболонь».

68 переглядів0 коментарів
bottom of page