top of page

Чемпіонат U-19: «Арсенал» у дербі здобуває вольову перемогу над «Локомотивом»



У середу, 16 вересня, «Арсенал» провів свій другий матч у Чемпіонаті U-19. В принциповому протистоянні з «Локомотивом» наші хлопці здобули дуже важку та вольову перемогу в кінцівці.


«Арсенал» (U-19) – «Локомотив» (U-19) – 3:2 Голи: Пазиніч, 24, Гупаленко, 88, Білоус, 90+2 – Носік, 57, Бєляков, 72 (аг)


«Арсенал»: Романішін, Семидточний, Данилюк (Волошин, 55), Кошляк, Бєляков, Степанюк (Філатов, 90), Волинець, Пазиніч (Приблуда, 61), Руденко (Гупаленко, 64), Левченко, Бутяга (Білоус, 71)


Після перемоги в першому турі над «Зорею-Миронівщини» футболісти «Арсеналу» почали матч з «Локомотивом» більш розкуто і спокійно. Вони намагалися діяти з позиції сили і контролювали м'яч. Знову непогано працювали фланги в особі Степанюка та Волинця, активний був Бутяга. Саме після удару Івана рахунок в цій зустрічі був відкритий - форвард пробив, а Пазиніч тут як тут був на добиванні, проштовхнувши м'яч в ворота з двох метрів.


Ще до перерви «Локомотив» загрожував воротам Романишина, однак цей тиск був більше хаотичним. Микита в рамці діяв спокійно, вселяючи впевненість в своїх захисників, а всі загрози в основному приходили після стандартів.


Куди більш жваво і гостро гості почали діяти після перерви. «Арсенал» рано розслабився, втратив нитки гри і закономірно поплатився. «Залізничники» зрівняли рахунок після обрізки Волошина - захисник зробив погану поперечну передачу, підсумком якої став гол Носіка. Більш того, через 15 хвилин стандарт дозволив гостям вийти вперед - подача зі штрафного завершилася зрізанням м'яча в свої ворота від Бєлякова.


Але «Арсенал» не здався і видав фантастичну кінцівку. На 88-й хвилині стандарт приніс успіх уже «канонірам». Волинець виконав подачу, а Гупаленко проштовхнув м'яч у ворота - 2:2. У компенсований час Білоус втік від захисників, вийшов на побачення з голкіпером і забив переможний м'яч – 3:2.


Емоції після такої перемоги у футболістів «Арсеналу» зашкалювали! Блискуча перемога, сильний характер!

187 переглядів0 коментарів
bottom of page