top of page

Чемпіонат U-19: «Арсенал» поділив очки з «Любомиром»



У середу відбувся центральний матч 4-го туру Чемпіонату України у першій лізі U-19. Зустрілися лідери групи 2 – «Арсенал» у Щасливому приймав «Любомир».


«Арсенал» (U-19) – «Любомир» (U-19) – 1:1 Голи: Смажелюк, 66 – Овчарук, 37


«Арсенал»: Шайда, Семидочний, Руденко, Рудзинський, Кириченко (Гупаленко, 46), Левченко (Білоус, 55), Ворона, Поляков, Пазиніч (Венгер, 76), Степанюк, Смажелюк (Нєкіфоров, 86)


У Щасливому зустрічалися два лідери чемпіонату - лідер «Любомир» приїхав в гості до «Арсеналу», який йшов перед цим туром на другому місці в турнірній таблиці. Гра була рівною, і в підсумку переможця виявити не вдалося.


У кінцівці першого тайму помилка захисників «Арсеналу» привела до голу. Невдалий винос м'яча зі штрафної в простій ситуації закінчився перехопленням і точним ударом від Овчаренко. Однак у другому таймі Смажелюк відновив паритет - Руденко виконав подачу від кутового прапора, а Смажелюк на ближній штанзі класно зіграв головою.


У кінцівці зустрічі «Арсенал» йшов вперед, мав велике бажання вирвати перемогу і створив кілька напівмоментів, але завдати вирішального удару «канонірам» не вдалося. Нічия, яка відкинула команду Артема Криворучка на п'яте місце в таблиці.

84 перегляди0 коментарів
bottom of page