top of page

Хокейна перемога «Арсеналу» (U-19)



Підопічні Артема Криворучка стартували у Кубку ДЮФЛ-2022 із впевненої перемоги над «Поліссям» (U-17).


«Арсенал» (U-19) – «Полісся» (U-17) – 8:4 Голи: Пазиніч, 9, Нєкіфоров, 32, Рудзінський, 36, Венгер, 61, 84, Тимчак, 66, 83, Теплюк, 73 - Котовський, 56, 76, Кобернюк, 70 (пен), Горєєв, 71


«Арсенал»: Шайда, Стопник, Рудзинський, Семидочний, Мазурик, Ворона, Фалко (Коновченко, 64), Поляков (Сахненко, 62), Пазиніч (Венгер, 50), Бутяга (Теплюк, 46), Нєкіфоров (Тимчак, 46)


У стартовому турі першого групового етапу Кубка ДЮФЛ-2022 команда Арсенал (U-19) зустрілася з юнаками з житомирського Полісся (U-17). Більш старші «каноніри» впевнено розпочали гру і ще до перерви оформили перемогу.


Рахунок у цьому матчі відкрив Олександр Пазиніч, який завершив непогану комбінацію усієї команди. Забивши гол, господарі дещо заспокоїлися, при цьому продовжували тотально володіти перевагою. І лише у середині тайму зуміли реалізувати свій тиск у голи. Некіфоров забив після флангової комбінації, а Рудзінський був найспритнішим при подачі зі стандарту.


Після перерви на полі з'явився новий зв'язок атакуючих гравців. Венгер розривав лівий фланг, Теплюк та Тимчак здорово йому сприяли. Але ключову роль у цій грі зіграв Ворона, який встигав усюди – відбирав м'ячі, починав атаки, робив останні передачі.


Підсумком другого тайму стали дублі Венгера і Тимчака (один з голів форвард забив курйозно - м'яч просто влучив у нього від воротаря суперника і зрикошетив у ворота), а також ще одного гола Теплюка, який зміг уникнути офсайдної пастки. Але гра в обороні «Арсеналу» залишала бажати кращого і змусила тренерський штаб зробити серйозні висновки.


Свій наступний матч у Кубку ДЮФЛ «Арсенал» (U-19) проведе у четвер, 3 лютого. Суперником «канонірів» знову стане «Полісся», але цього разу команда U-19. Матч відбудеться у Щасливому, початок – о 15:45.

95 переглядів0 коментарів
bottom of page