top of page

Товариські матчі «Арсенала»: перемога над «Атлетом» та протистояння молодших та старших груп



У суботу та неділю команди «Арсенала» закінчили тижневий тренувальний цикл товариськими матчами. Всі вікові групи провели по матчу та отримали ігрову практику, що є важливим під час зимової підготовки до другої частини сезону.


2003


«Атлет» - «Арсенал» - 6:2 Голи: Венгер, Голота


Найстарші хлопці, нажаль, провели дуже невиразний матч, в якому потерпіли нищівну поразку. «Каноніри» пропустили одразу шість м’ячів, а у відповідь забили лише двічі. Влучними ударами відзначились Венгер та Голота. Поразка, яка мотивує стати краще!


2004


«Атлет» - «Арсенал» - 0:4 Голи: Лактіонов (2), Холмецький, Поляков


Дуже впевнену перемогу та чудову гру продемонстрували хлопці Олега Хвої. «Каноніри» після виступів на Зимовому Кубку ДЮФЛ-2020 грали вже більш розкуто, краще комбінували та намагалися атакувати по всьому фронту атаки. Дублем в цій зустрічі відзначився Дмитро Лакітонов, який напередодні святкував День народження. Ще по м’ячу на свої рахунки записали Холмецький та Поляков. Вже через десять днів команда «Арсенала» 2004 року народження візьме курс на Нідерланди, де зіграє серію товариських матчів.


2005


«Динамо» - «Арсенал» - 4:2 Голи: Ємельянов, Степанчук


У манежі «Динамо» на тренувальній базі в Коча-Заспі відбулося київське дербі. «Арсенал» протистояв «Динамо», та не зміг втримати бодай нічию. Розпочали гру «каноніри» дуже невпевнено, тричі пропустивши у власні ворота. Але з часом їм вдалося вирівняти хід зустрічі, а Ємельянов скоротив відставання. Цей гол додав впевненості нашій команді


2006


«Арсенал-2» (U-14) - «Арсенал-2» (U-15) – 2:2 Голи: Безпалюк (2) – Бакаляров, Палієнко


У Щасливому в суботу провели свій матч другі склади «Арсеналу» 2006 та 2005 року. Переможця виявлено не було, хоча обидві команди грали непогано, намагалися атакувати та створювали моменти. В складі команди Демчука двічі відзначився Безпалюк, який був одним з кращих на полі. У більш старших хлопців, під керівництвом Валерія Кінашенко, голи забивали Бакаляров та Палієнко. Бойова нічия у чудовому спарингу!


Відзначимо, що перший склад команди "Арсенал" (U-14) на цьому тижні товариських матчів не проводив, обмежившись грою між собою.

70 переглядів0 коментарів
bottom of page