top of page

Спаринги академії «Арсенала»: поразка від «олімпійців» та нічия з «залізничниками»





Минулий тиждень, як і попередні, закінчився майже для всіх академічних груп «Арсеналу» товариськими матчами. Пропонуємо вам ознайомитися з результатами матчів «канонірів», які були зіграні в суботу та неділю.


2003


Команда Олега Деревинського на цьому тижні обмежилася тренуваннями, товариський матч вирішили не проводити. Хлопці продовжують готуватися до другої частини сезону в режимі трьох тренувань на тиждень.


2004


«Арсенал» (U-16) – ОК ім. Піддубного – 1:5


Підопічні Олега Хвої провели матч з командою Олімпійського коледжу двома складами. У першому таймі на полі грали хлопці, які частіше потрапляють в стартовий склад і отримують більше ігрового часу. Лідери колективу провели непогані 45 хвилин, створили кілька моментів біля воріт суперника, але забити не зуміли. А після перерви їх змінили хлопці, які менше часу проводять на полі. Вони, на жаль, поступилися супернику за всіма статтями, пропустивши п'ять м'ячів і зумівши відзначитися лише раз.


2005


Команда Валерія Кінашенко провела на цьому тижні двосторонку - хлопці зіграли один проти одного три тайми по 30 хвилин.


2006


«Локомотив» (U-14) - «Арсенал» (U-14) – 1:1 Гол: Обелець


Наймолодші «каноніри» активно проводили ці вихідні. Другий склад команди U-14 тріумфально провів турнір в Борисполі, де завоював трофей. А перший склад зіграв спаринг з київським «Локомотивом». Хлопці звели матч до нічиєї, а єдиний гол у складі нашої команди на рахунку Дмитра Обелеця.

109 переглядів0 коментарів
bottom of page