top of page

Підсумки 1 кола чемпіонату Києва: у «Арсеналу» (U-17) найкраща атака, U-15 та U-14 в лідерах





Паралельно за участю у чемпіонаті України (ДЮФЛ), команди «Арсеналу» брали участь у чемпіонаті міста Києва. Позаду перше коло в міському чемпіонаті, а значить саме час підбити його підсумки. Сьогодні говоримо про академічні групи.


U-17


Старша академічна група «Арсеналу» під керівництвом Валерія Кінашенка впевнено пройшла перше коло без поразок. «Каноніри» виграли сім матчів із дев'яти, ще у двох поєдинках поділивши очки з головними конкурентами – «Сміною» (2:2) та «Атлетом» (0:0). Останні, як і «Арсенал», не програли в першому колі жодного разу.


У турнірній таблиці «Арсенал» (U-17) випереджає всіх на три очки, при цьому має найкращу різницю м'ячів. «Каноніри» найбільше забили і найменше пропустили. П'ять перемог із семи були розгромними, а це ще раз говорить нам про сильну гру в атаці, що вже наголошував Валерій Васильович у нещодавньому інтерв'ю.



U-16


У команди 2006 року народження у чемпіонаті Києва трапилися ті ж проблеми, що й у ДЮФЛ – Андрію Заболотному довелося в оперативному режимі будувати новий колектив замість торішнього, який залишив клуб разом із тренером. Багато часу пішло на перебудову та адаптацію хлопців, плодами чого стали не найкращі результати. Перше коло «Арсенал» (U-16) завершив останнім, але навесні «каноніри» зроблять все, щоб виправити своє турнірне становище.


«Арсенал» найменше забив і найбільше пропустив, але назвати безвільною гру команди буде неправильним. Лише у трьох матчах із командами з топ-4 «каноніри» програли розгромно, а в решті матчів боролися до останнього. Єдину перемогу підопічні Заболотного здобули в матчі зі «Зміною», яка фінішувала після першої частини сезону на третьому місці, а в матчі з рівними хлопці билися до кінця.



U-15


За чемпіонство у своїй віковій категорії боротиметься команда 2007 року народження. Діти ділять перший рядок із ДЮСШ-15, з яким у перенесеному матчі розійшлися миром – 1:1. За перше коло «червоно-білі» програли лише раз – одному з конкурентів із ДЮСШ-26.


У дев'яти матчах першого кола «Арсенал» (U-15) пропустив 15 м'ячів - дуже багато, як для лідера турніру. Завдання на весняну частину сезону – менше пропускати та менше втрачати очки у матчах із прямими конкурентами.



U-14


Відставання «Арсеналу» (U-14) від лідера чемпіонату ДЮСШ-26 складає 8 очок. При цьому «каноніри» розташовуються на третій сходинці, випереджаючи найближчого переслідувача на три очки. Команда Андрія Ковальчука програла принциповий матч ДЮСШ-26 (0:1) і поступилася «Локомотиву» (0:1). Навесні буде можливість спробувати наздогнати лідера та зачепитися за чемпіонство.



253 перегляди0 коментарів
bottom of page