top of page

Плани ДФШ «Арсенал» під час зимової підготовки


Новорічно-різдвяні свята закінчуються, прийшов час повертатися до роботи. Вже з сьогоднішнього дня команди Дитячої футбольної школи «Арсенал» починають проводити тренування та готуватися до другої частини сезону. Ми зібрали для вас всю важливу інформацію щодо планів підготовки команд взимку.

U-8

Найменші «каноніри» відсьогодні розпочали тренувальний процес. Хлопці Володимира Каріна працюють тричі на тиждень та планують проводити у січні низку товариських матчів.

U-11 та U-10

Тричі на тиждень у Щасливому планують займатися у січні хлопці 2009 та 2010 року народження. Обидві команди планують брати участь у Зимовому чемпіонаті Києва, яке розпочнеться 17 січня.

U-13

Перше тренування у Новому році вже сьогодні провели хлопці 2007 року народження. Старшим тренером цієї групи є Валерій Краснощьок, тренери – Олександр Каплоушенко та Андрій Лазор. Ця команда готується до майбутнього старту у ДЮФЛ вже цього літа.

У суботу хлопці проведуть перший контрольний матч, суперником в якому буде «Восход». А у неділю «каноніри» вирушають до Львова, де зіграють у турнірі «Галицька зима».

U-14

Підопічні Олександра Демчука, хлопці 2006 року народження, вийшли з відпустки сьогодні, 8 січня. Команда планує працювати тричі на тиждень на полі у Щасливому, ще два тренування будуть присвячені гімнастиці та легкій атлетиці у манежі. Також «каноніри» планують проведення спарингів на вихідних.

В кінці лютого «Арсенал» (U-14) відправиться у Вільнюс. У столиці Литви кияни прийматимуть участь у турнірі Ateitis-Cup, який проходитиме з 20 по 23 лютого.

U-15

Команда Валерія Кінашенка виходить з відпустки у понеділок, 13 січня. В цей день «каноніри» проведуть перше тренування у новому році та розпочнуть поступово готуватися до старту другої частини сезону. У планах команди на найближчі тижні проведення контрольних матчів, а у лютому «Арсенал» (U-15) планує проведення закордонних зборів. Більш детальна інформація з цього приводу буде відома пізніше.

U-16

Хлопці Олега Хвої, «каноніри» 2004 року народження, розпочнуть підготовку до відновлення сезону у четвер, 9 січня. Команда планує працювати у режимі п’ять тренувань на тиждень – лише у суботу та неділю хлопці будуть мати вихідні. Тричі на тиждень команда працюватиме на полі, два рази – у залі.

В кінці січня «Арсенал» (U-16) прийматиме участь у Зимовому кубку ДЮФЛ-2020. Всі матчі групового турніру кияни проведуть у Щасливому. А в кінці лютого «каноніри» планують провести учбово-тренувальні збори у Нідерландах, де також прийматимуть участь у турнірі.

U-17

Найстарша група «Арсенала» перше тренування в 2020-му році проведе у четвер, 9 січня. Хлопці Олега Деревинського не планують їхати за кордон на збори, команда проведе всю зимову підготовку у Києві. В планах «канонірів» регулярні контрольні матчі.

58 переглядів0 коментарів
bottom of page