top of page

Перша перемога у Зимовому Кубку ДЮФЛ-2020


Команда «Арсенал» (U-16) здобула першу перемогу у Зимовому Кубку ДЮФЛ-2020, здолавши опір ФК «Поділ» (Київ).

«Арсенал» (U-16) – «Поділ» (U-16) – 4:2 Голи: Поляков, Кравець, Чевлеішвілі, Головченко


З перших хвилин матчу «каноніри» заволоділи перевагою. Вони більше атакували, частіше йшли в обіграш один в один, та знаходили можливості для ударів по воротах. Така активність вже на початку зустрічі дозволила відкрити рахунок у матчі. Атака лівим флангом завершилася прострілом на лінію воротарського майданчика, де добре зіграв Поляков – 1:0. Пройшло ще з десяток хвилин, та Михайло Кравець подвоїв перевагу «Арсенала», чудово зігравши на добиванні.

У перерві, як й у першому матчі, Олег Хвоя зробив багато змін у складі своєї команди. Перші хвилини хлопці притиралися один до одного, це дозволило гостям заробити пенальті. Але удар з 11-метрової позначки не був влучним. Після цього Тарієл Чевлеішвілі зі штрафного прямим пострілом довів діло до розгрому – 3:0.

Далі події розвивалися стрімко: «Поділ» все ж таки забив свій м’яч, реалізував вихід віч на віч, а потім Ярослав Головченко головою відновив перевагу (слід відзначити, що м’яч все ж таки залетів у сітку від голови голкіпера – трошки не пощастило гостям). Все, на що спромігся «Поділ» в кінцівці – ще один пенальті, який вже був реалізован.

У іншому матчі групи «Шахтар» (U-15) не залишив шансів КОДЮСШ Щасливе – 6:1. Завтра «канонірів» чекає заключний матч групового етапу проти «гірників». Щоб пройти у фінальну частину, киянам слід лише вигравати у «Шахтаря».

49 переглядів0 коментарів
bottom of page