top of page

Переможне завершення сезону для «Арсеналу» (U-19)



«Каноніри» розгромили «Білу Церкву» в заключному матчі сезону.


«Арсенал» (U-19) - «Біла Церква» (U-19) - 4:1

Голи: Венгер, 3, 37, Прикота, 16, Руденко, 30 (пен) - Герасименко, 90 + 1


«Арсенал»: Романішин (Шайда, 46), Стопник, Петрушко (Ричко, 65), Семідочний, Руденко (Пількевич, 65), Прикота (Гупаленко, 46), Левченко, Білоус, Венгер (Красніков, 65), Пазиніч (Приблуда , 55), Волинець (Степанюк, 55)


На 23-й хвилині Єрмак ( «Біла Церква») не реалізував 11-метровий


У заключному, 18-му за рахунком матчі сезону 2020/21 «Арсенал» на своєму полі не залишив шансів «Білій Церкві». Підопічні Артема Криворучка ще в першому таймі вирішили всі питання і забили чотири м'ячі.


Вже на 3-й хвилині матчу господарі відкрили рахунок. Подача від кутового прапорця, м'яч відскочив до Білоуса, але з його ударом впорався голкіпер. Однак на добиванні першим був Венгер. Ще через півгодини Гліб оформив дубль, його гол - цукерочка. Форвард відібрав м'яч і не роздумуючи пустив шикарний парашут за спину голкіперу гостей.


Між двома голами Венгера трапилися два 11-метрових - по одному в ворота кожної з команд. Петрушко сфолив на супернику, до м'яча підійшов Єрмак, але Романишин витягнув м'яч з кута. У відповідь Руденко без проблем переграв Підпалого.


Ще один гол у ворота «Білій Церкві» оформив Прикота. Знову успіх «канонірам» приніс кутовий.


У другому таймі «Арсенал» продовжив домінування, але кияни не зуміли реалізувати хоча б один зі створених моментів. А ось гості оформили гол престижу: Герасименко отримав м'яч в штрафній, скористався потуранням оборони «канонірів» і переграв Шайда.


У підсумку, «Арсенал» (U-19) завершив сезон на п'ятому місці в своїй групі Чемпіонату U-19. В активі команди Криворучко 9 перемог при двох нічиїх і 9 поразок. Різниця м'ячів - 46:33. Наша команда має третю атаку в лізі і другу по надійності оборону. Всього трьох очок «Арсеналу» не вистачило, щоб посісти друге місце і потрапити до фінальної частини чемпіонату.

129 переглядів0 коментарів
bottom of page