top of page

Олег Деревинський: «Кінцівка першої частини сезону в ДЮФЛ вийшла обнадійливою»


Головний тренер «Арсеналу» (U-17) підвів підсумок виступу своєї команди в першій частині сезону, а також розповів про майбутні перспективи його вихованців, яких влітку чекає випуск з академії у великий футбол.


- Як оціните виступи своїх хлопців у першій частині сезону 2019/20?


- Ми втратили вже на старті ДЮФЛ відразу шістьох основних гравців. На жаль, випали хлопці, а ті, хто їх замінив, не потягнули цей рівень. Тому початок чемпіонату видався провальним. Однак кінцівка першої частини сезону вийшла веселою, обнадійливою. Зіграли кілька хороших матчів.


- Хто вас порадував за цей період?


- Хлопці, які забивали - Гліб Венгер, Назар Пресіч, Богдан Петровський.


- А хто засмутив?


- Ті, хто зламалися. Плюс, на самому початку сезону ми залишилися без воротаря - Іларіон Тугай перебрався в «Динамо». Воротарі засмутили зовсім, мало виручали і пропускали дитячі голи.


- А якщо говорити про Артема Бєлякова, капітана команди?


- Так, це один з лідерів колективу. Він традиційно добре зіграв, стабільно, але може краще. Я чекаю від нього більшого. До одних гравців одні вимоги, до інших – інші. Ми не можемо вимагати від людини того, чого він не може. А у Белякова високі можливості.


- Над чим хлопцям потрібно працювати взимку?


- Практично над усім: фізичні дані, тактика. Все в комплексі, дрібниць не буває. Будемо працювати над всіма якостями, адже нам залишилося з цією командою провести всього півроку. Далі - великий футбол. Хлопцям потрібно чіплятися за команди майстрів, виходити на інший рівень. Головне, що у них є бажання. А як складеться доля, подивимося.


- Як оціните виступи команди в чемпіонаті столиці?


- У чемпіонаті Києва йдемо стабільно. Ті хлопці, які можуть давати результат в міській першості, на жаль, не досягають результату в ДЮФЛ.


- Які плани на зиму у «Арсеналу» (U-17)?


- Поки що працюємо до 25 грудня, потім у хлопців буде пауза до 10 січня. Далі почнемо підготовку до сезону. Будемо брати участь у Зимовій першості, а вже безпосередньо перед поновленням чемпіонату України плануємо виїхати на якийсь турнір. Поки ще не вирішили куди поїдемо, але є варіанти у Львові та Сумах.

74 перегляди0 коментарів
bottom of page