top of page

Найменші футболісти «Арсеналу» беруть участь у Goleador League



Юні «каноніри» під керівництвом Володимира Каріна набираються досвіду у київському турнірі. Хлопці виступають у двох вікових категоріях – 2012 та 2014/15 року народження.


Турнір для найменших футболістів відбувається на лівому березі Києва, що дуже зручно для місцевих команд. У кожній віковій категорії команди поділені на дві групи та грають в одне коло на полі невеликого розміру.


Команда "Арсенал" (U-10) провела п'ять матчів цього року. Поки що «канонірам» цієї вікової категорії не вдається на рівних протистояти своїм суперникам, у їхньому активі лише одна нічия – з «Козаком». Як наслідок, останнє місце у групі Б.


Хлопці з «Арсеналу» (U-8) у п'яти матчах досягли трьох перемог і розташовуються в середині турнірної таблиці - на четвертому місці. Їм вдалося обіграти «Вишгодор» у видовищному матчі (6:3), мінімально взяти гору над «Фаворитом» (1:0) та здобути перемогу у матчі з ДЮСШ-7 (2:0).


Попереду у юних «канонірів» новорічні канікули, а вже після свята підопічні Володимира Каріна продовжать свої виступи в Goleador Cup.

102 перегляди0 коментарів
bottom of page