top of page

Нагороди – «Арсеналу»!


В італійському дворику НСК «Олімпійський» пройшла церемонія нагородження кращих футболістів та тренерів чемпіонату Києва за підсумками сезону 2018/19.


Нагадаємо, що команда «Арсенала» 2006 року народження під керівництвом Олександра Демчука завоювала золоті медалі першості столиці, а тепер отримала й індивідуальні нагороди. Кращим тренером сезону у віковій категорії U-13 став Олександр Демчук, а кращим гравцем визнано півзахисника «канонірів» Нікіту Зегрюка.



«Дуже приємно отримувати таку індивідуальну нагороду, адже вона підкреслює, що ми рухаємося в правильному напрямку. Моя нагорода – це вклад всієї команди. Минулорічне чемпіонство у першості столиці надихнуло хлопців, надало впевненості у власних силах та мотивувало на нові звершення.


Відзнака Нікіти – цілком заслужена. Хлопець чудово розуміє гру, та робить великі кроки уперед, прогресує. Бажаю йому не зупинятися», - каже Олександр.


Також свої нагороди отримали представники «Арсенала» 205 року народження. Кращим тренером чемпіонату Києва сезону 2018/19 у категорії U-14 став Валерій Кінашенко, а кращим гравцем сезону півзахисник «канонірів» Євген Даниленко.






























Колектив ДФШ «Арсенал-Київ» щиро вітає представників «канонірів» з відзнаками, та бажає не зупинятися на досягненому!

24 перегляди0 коментарів
bottom of page