top of page

Кубок Києва: переможна хода «Арсенала»



У вівторок та середу відбулися матчі 1/8 фіналу Кубка Києва, в яких брали участь команди київського «Арсенала». Наші хлопці доволі непогано виступили на цій стадії та майже всі пройшли у наступний раунд.


2003


«Арсенал» - «Спарта» - 2:0 Голи: Гупаленко, Бутяга


Хлопці Олега Деревинського протистояли «Спарті» та здобули впевнену перемогу. Вони контролювали хід гри протягом всього матчу та двічі відзначилися у воротах суперника. Голи на рахунку Гупаленко та Бутяги.


2004


ОК ім. Піддубного – «Арсенал» - 3:1 Гол: Владіміров


Перша команда 2004 року народження не змогла пройти далі у Кубку. Гол Владімірова так і залишився єдиним для «канонірів» у протистоянні з РВУФК, натомість суперник тричі вразив ворота «Арсенала». Прикра поразка, яка має мобілізувати нашу команду перед виїздом до Дніпра на матч ДЮФЛ з однойменною командою.


«Арсенал-2» - «Атлет» - 0:6


Друга команда «Арсеналу» у цій віковій категорії зовсім зганьбилася. Хлопці потерпіли розгром від першої команди «Атлета» та припинили свою участь у Кубку. Тепер всі їхні подумки лише про чемпіонат Києва, де «каноніри» виступають у першій лізі.


2005


«Зміна-Оболонь» - «Арсенал» 0:2 Голи: Коломієць, Даниленко


Підопічні Валерія Кінашенка не мали проблем з одним із лідерів чемпіонату Києва «Зміною-Оболонь». «Каноніри» реабілітувалися за поразку у чемпіонаті та здобули впевнену перемогу завдяки голам Даниленка та Коломієця. Останній, до речі, тим самим відзначив перемогу у номінації «Кращий гравець ДФШ «Арсенал» U-15» у вересні.


«Арсенал-2» - «Колос» - 3:1 Голи: Халецький (2), Бакаляров


Добре виступили на цій стадії й хлопці з другої команди під керівництвом Дмитра Фенченка. Впевнена перемога над «Колосом» завдяки дублю Халецького та голу Бакалярова. «Арсенал» тут також йде у наступний етап.


2006


ОК ім. Піддубного – «Арсенал» - 2:3 Голи: Безручук, Горбатов, Зегрюк


Доволі серйозний супротив відчув на собі «Арсенал» U-14 у протистоянні з ОК ім. Піддубного. Хлопці Олександра Демчука вирвали перемогу, а вирішальний гол на рахунку кращого гравця команди у вересні Нікіти Зегрюка. Вітаємо хлопця та всю команду!


2007


«Арсенал» - «Атлет-2» - 4:0 Голи: Харабан, Пінчук, Шершун (2)


Найменші «канонірчики» у кубковій програмі здолали «Атлет-2». Підопічні Олександра Каплоушенка та Андрія Лазора не помітили суперника, відправивши у його ворота чотири м’ячі. Гарна гра проти дуже сильного опонента!

174 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page