top of page

«Арсенал» (U-15) - у фіналі Кубка Києва-2021



Команда Олександра Демчука в драматичному протистоянні з «Атлетом» вирвала путівку в фінал Кубка міста.


«Атлет» (U-14) – «Арсенал» (U-14) – 1:1 (пен. 3:4) Гол: Безручук


«Арсенал»: Глобенко, Безручук, Лавренко , Петришин, Лазарев, Зегрюк, Гусол, Денисенко, Куделин, Горбатов , Данников


На заміну виходили: Шалабай , Обелец , Фесенко , Безпалюк


Напередодні матчу Олександр Демчук зіткнувся з низкою кадрових проблем. Капітан команди Влад Шершень травмований і продовжує своє лікування, захворіли Гибало і Потапенко. Але незважаючи на це, «каноніри» зуміли проявити характер і здобули важливу перемогу.


Перший тайм пройшов у рівній боротьбі, по черзі кожен із суперників контролював м'яч і намацували слабкі місця в обороні один одного. До небезпечних моментів справа доходила рідко, тому на перерву команди пішли без забитих м'ячів.


Вже на 10-й хвилині другого тайму «Арсенал» заробив право на 11-метровий. Гусол прорвався по флангу, відпасував на Даннікова, а того збили з ніг. До м'яча підійшов Зегрюк, але не зумів переграти воротаря з «точки».


А в кінцівці зустрічі «каноніри» зовсім пропустили. При подачі від кутового прапорця упустили суперника, але тут же зуміли відповісти своїм корнером - Безручук сильним ударом зльоту перевів матч в овертайм. У серії пенальті сильнішою виявилася наша команда. Гусол, Шалабай, Безручук і Фесенко реалізували свої удари, а Глобенко допоміг «Арсеналу» своїм сейвом.


У фінальному протистоянні Кубка Києва «Арсенал» зіграє з «Локомотивом», який у іншому півфіналі переграв ДЮСШ-15 (1:0).

248 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page