top of page

«Арсенал» (U-15) обіграв «Локомотив» у фіналі Кубка Києва



Підопічні Олександра Демчука вперше в своїй історії завоювали кубок міста.


«Локомотив» (U-15) - «Арсенал» (U-15) - 0:2

Голи: Зегрюк, Лавренко


«Арсенал»: Глобенко, Гибало, Безручук, Шершень, Потапенко, Зегрюк, Шалабай (Фесенко, 36), Куделін (Куракін, 56), Гусол, Денисенко (Петришин, 36), Горбатов (Безпалюк, 36)


У вирішальному матчі за Кубок Києва «канонірам» протистояв принциповий суперник - «залізничники», з якими «Арсеналу» доведеться зіграти у фінальній частині Вищої ліги ДЮФЛ.


Перший тайм пройшов досить обережно: обидві команди не форсували подій, грали з оглядкою на свої ворота. Але «Арсеналу» навіть в такій грі вдалося знайти свій момент і вийти вперед. Зегрюк підхопив м'яч на куті штрафного, просунувся вперед і спрямував м'яч у дальній кут - 0:1.


Після цього «каноніри» уважніше грали у своїх воріт і чекали помилку суперника. «Локомотив», в свою чергу, нічого не міг вдіяти з грамотною обороною суперника. А вже після перерви, коли номінальні господарі йшли вперед і залишали багато вільних зон, у «Арсеналу» був простір для контратак. В одній з таких Лавренко, який вийшов на заміну, відгукнувся на передачу з флангу і переправив м'яч у ворота - 0:2. Перемога «Арсеналу».


Відзначимо, що для хлопців 2006 року народження ця перемога в Кубку Києва стала дебютною. Ніколи раніше цей трофей їм не підкорявся.

160 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page