top of page

Кубок Андрія Ярмоленка-2021: «Арсенал» (U-11) став фіналістом турніру



Минулого вікенду в Чернігові відбувся Кубок Андрія Ярмоленка серед хлопців 2010 року народження. Серед інших команд на старт вийшов і Арсенал (U-11) під керівництвом Андрія Заболотного.


На груповому етапі наші хлопці зустрілися з двома місцевими обласними ДЮСШ – «Борзна» та «Прилуки». Почали турнір «каноніри» із впевненої перемоги над прилукцями – 2:0, а потім у завзятому протистоянні обіграли борзнянців – 3:2. У заключному матчі групового турніру «Арсенал» мінімально поступився «Троєщині» - 0:1, однак все одно вийшов у плей-офф.


У півфінальному протистоянні «каноніри» зійшлися з одним із фаворитів – місцевим ФК «Чернінгів». Матч вийшов видовищним та інтригуючим, а все вирішилося наприкінці – кияни здобули перемогу з рахунком 3:2.


У фінальному матчі Кубка Андрія Ярмоленка «Арсеналу» протистояла «Чайка» з Вишгорода. «Каноніри» добряче втомилися, не зуміли зберегти сили на вирішальну гру і зазнали поразки – 0:2. Проте отримали важливий досвід змагального ритму, який допоможе їм у майбутньому.


Зазначимо, що організатори турніру відзначили двох гравців «Арсеналу» індивідуальними нагородами: Олексій Нікітюк став найкращим воротарем, а Матвій Шевченко найкращим захисником.

226 переглядів0 коментарів
bottom of page