top of page

Керівництво та тренерський склад «Арсенала» провели зустріч



У понеділок, 18 травня, на території спортивного комплексу «Місто спорту» відбулася зустріч керівництва Академії «Арсенал» і тренерського складу. Збори пройшли відповідно до всіх рекомендацій МОЗ і з урахуванням всіх рекомендацій під час пандемії COVID-19.


Зустріч вийшла плідною і конструктивною, вдалося обговорити ряд важливих питань. Зокрема, керівництво і тренери спільно розробляли план виходу Академії з карантину. Якщо 22 травня карантин буде ослаблений і позитивна динаміка продовжиться, то, сподіваємося, вже в червні хлопці відновлять тренування в усіх вікових категоріях.


Також на зборах обговорювалося створення команди U-19 і її участь в чемпіонаті України сезону 2020/21. Тренерський склад обговорив питання тренувального процесу і підвів проміжні підсумки роботи під час карантину.


«Ми чекаємо офіційного рішення влади щодо карантинних заходів і можливості проводити тренування для дітей. Також дуже важливо розуміти, коли запрацює у звичному режимі транспорт - в першу чергу метро. Нам необхідно, щоб у дітей не було проблем з логістикою.


Зараз ми плануємо розклад тренувань, обговорюємо з тренерами умови проведення занять. У нас є все для того, щоб убезпечити дітей: міряти температуру, дезінфікувати інвентар та інше. Плануємо поетапно виходити з карантину - тренування будемо проводити в Гідропарку і Щасливому», - говорить директор Академії «Арсенал» Олександр Біба.

243 перегляди0 коментарів
bottom of page