top of page

«Каноніри» у Європі: хлопці з «Арсеналу» (U-15) у Німеччині, Туреччині, Італії та Литві


Продовжуємо вам розповідати про вихованців ДЮСШ «Арсенал», які через війну вимушено переїхали до інших країн, проте все одно займаються улюбленою справою. Сьогодні у фокусі нашої уваги хлопці 2008 та 2009 років народження.

Цілий десант «канонірів» обрав Німеччину. Хтось тимчасово мешкає в Берліні, хтось – в Дрездені, та менших містах країни. Ось список всіх «німецьких» киян:


Алєєв Денис (Берлінер) Кондратюк Дима (Бедбург) Романуха Ваня (ФСВ Люкенвальде) Фесенко Назар (ФФВ) Юрченко Даня (Бореа Дрезден) Мисливець Даня (Бабельсберг)


Один з лідерів команди U-14 минулого року Тимур Кая тепер тренується в школі турецького «Езерспора». Також Туреччину обрали Ярослав Шевчук та Матвій Щербак – обидва потрапили до однієї з кращих академій країни «Трабзонспора».


У литовській команді ВЕ1 тренуються Єгор Смірнов та Олександр Грачов. Тимофій Молокопєєв потрапив до угорського «Естерпона». Є два представники «Арсеналу» у Англії та Італії: Ярослав Воробйов займається футболом в команді «Тавісток» однойменного міста на півдні Великобританії, а Андрій Новіков потрапив до академії «К’єво» з Верони.


Одразу четверо гравців тренуються з клубами Польщі. Один із ключових гравців "канонірів" Максим Грушевський тренується у команді FASE. Микита Широков обрав дуже сильну академію "Погонь", Олександр Приходько - "Рейс". Ще в одному польскому клубі As Amben грає Іван Сухий.


У Франції знаходиться Лука Угрехелідзе, а його тезка Романенко обрав з батьками Австрію, де тренується з командою «Спортюніон Мавер».

88 переглядів0 коментарів
bottom of page