top of page

Зустрічайте нову форму ФА «Арсенал»!





Напередодні старту сезону 2020/21 футбольна академія «Арсенал» і компанія Kelme представляють нову форму «канонірів», в якій юні футболісти будуть добиватися успіхів в Дитячо-юнацькій футбольній лізі України.


Kelme — іспанський спортивний бренд, що займається виробництвом спортивного одягу, взуття та реманенту, з особливим акцентом на командні види спорту, зокрема на футбол. Штаб-квартира Kelme розміщена у місті Ельче (провінція Аліканте, Іспанія), а представництва компанії та велика дилерська сітка, що охоплює весь світ, дозволяють доставити будь-який товар у будь-яку країну за найкоротший проміжок часу.


Свого часу компанія Kelme співпрацювала навіть з мадридським «Реалом», її нинішніми партнерами є багато футбольних клубів світу, а тепер і футбольна академія «Арсенал», чи ми безсумнівно пишаємося.


Домашній комплект нової форми «Арсеналу» представлено в червоно-синіх кольорах - червона футболка з окантовкою на рукавах і жовто-синьою пташкою на грудях, а також темно-сині шорти і червоні гетри.


Виїзна форма з темно-синіми шортами, білими гетрами і повністю білою футболкою, з аналогічною пташкою на грудях синьо-червоного кольору. На рукавах футболок розташовані лого технічного партнера Kelme, а також плашка з відповідною віковою категорією команди.




Бажаємо успіху вихованцям футбольної академії «Арсенал» в новому сезоні в новій формі!

327 переглядів1 коментар
bottom of page