top of page

Зимовий Кубок ДЮФЛ: анонс турніру




У п'ятницю, 31 січня, одразу в декількох містах України стартує Зимовий Кубок Дитячо-юнацької футбольної ліги. Змагання пройдуть у віковій категорії U-16 - серед юнаків 2004 року народження. На старт вийдуть 53 колективи, серед яких і команда «Арсеналу» під керівництвом Олега Хвої.


На груповому етапі всі учасники розподілені за географічним принципом на 16 підгруп по чотири команди (в деяких групах по три колективи). Матчі групової стадії пройдуть в Києві, Щасливому, Чернігові, Львові, Ужгороді, Хмельницькому, Харкові, Краматорську, Дніпрі, Маріуполі, Запоріжжі, Сумах та Миколаєві.


Суперниками «Арсеналу» стануть ФК «Поділ» (Київ), КОДЮСШ Щасливе і донецький «Шахтар» (U-15). Всі матчі квартету «канонірів» будуть зіграні на полях тренувальної бази «Арсеналу» в Щасливому.


Відзначимо, що тільки переможець групи виходить до фінальної частини Зимового Кубка.


Розклад матчів:


Тур 1 (31 січня)

«Шахтар» - «Поділ» - 11:00 «Арсенал» - КОДЮСШ Щасливе – 13:00


Тур 2 (1 лютого)

«Шахтар» - КОДЮСШ Щасливе – 11:00 «Арсенал» - «Поділ» - 13:00


Тур 3 (2 лютого)

«Шахтар» - «Арсенал» - 11:00 «Поділ» - КОДЮСШ Щасливе – 13:00


Нижче поговоримо про всіх суперників «Арсеналу» на груповому етапі Зимового Кубка ДЮФЛ:


КОДЮСШ Щасливе


Сусіди з Щасливого стануть першим суперником «Арсеналу» в Зимовому Кубку. Ця команда добре відома нашим хлопцям, адже ми ділимо тренувальні поля та часто проводим контрольні матчі один з одним.


КОЮДСШ виступає у Вищій лізі ДЮФЛ, але тільки в Групі 1. Поки що справи у «щасливчиків» йдуть не кращим чином, після 11-ти ігрових днів вони займають сьоме місце в таблиці, маючи три перемоги в активі і 11-ть набраних очок. Лідером команди можна вважати Артема Нєкіфорова - на його рахунку п'ять забитих м'ячів у ДЮФЛ.


ФК «Поділ»


Команда «Поділ» не так добре відома «канонірам», адже колектив представляє Другу лігу чемпіонату Києва. У поточному сезоні після 11-ти турів клуб веде боротьбу за перемогу і підвищення в класі. «Поділ» посідає друге місце, поступаючись третій команді «Локомотива» тільки одне очко.


Крім того, «Поділ» виступає у Першій лізі ДЮФЛ. Там кияни знаходяться в середині таблиці - 6-е місце після 11-ти турів та 11 очок в активі.


«Шахтар» (U-15)


Донецька команда представлена ​​в Зимовому Кубку командою на рік молодшою за інших. У минулому сезоні «гірники» завоювали золоті медалі чемпіонату України в своїй віковій категорії, а в поточному сезоні займають четверте місце в своїй групі, відстаючи від лідера «Динамо» на три очки. Відзначимо, що очолюють цю команду «Шахтаря» Володимир Самборський і Олександр Овчинников. Останній свого часу виступав за «Арсенал», а в минулому сезоні очолював команду «Арсенал» (U-19).


«Шахтар» (U-15) в поточному сезоні зустрічався з «Арсеналом», але з командою Валерія Кіношенко. Донеччани були сильніші - 6:1. Лідером «гірників» можна назвати півзахисника Єгора Князєва, який в нинішньому чемпіонаті забив 8 м'ячів в 9-ти іграх. Також відзначимо результативність Михайла Дубровного (на його рахунку хет-трик в осінньому матчі з «Арсеналом»), Антона Демченко і Максима Деркача.

42 перегляди0 коментарів
bottom of page