top of page

З Новим роком!



Дорогі вихованці ДЮСШ «Арсенал», батьки, тренери та наші друзі! Вже зовсім скоро ми зустрінемо новий, 2022-й рік. Саме час підбити підсумки року, що минає. Для «канонірів» він став роком розвитку та відправною точкою у майбутнє.


Навесні наша академія зі спортивного принципу завоювала путівку до Еліт-ліги ДЮФЛ, а команди U-15 та U-17 грали у стикових матчах фінальної частини. Хлопці здобули цінний досвід, який вже восени застосували в Еліт-лізі, гідно борючись із такими академіями, як «Дніпро» та «Металіст».


Великих успіхів досягла наша команда U-19. Під керівництвом Артема Криворучка, якого міська федерація футболу визнала найкращим тренером року, що минає у своїй віковій категорії, «каноніри» здобули Кубок Києва, в який поклали чемпіонські медалі. Справжній тріумф «Арсеналу», який восени продовжився і в рамках чемпіонату України – там кияни борються за перше місце у своїй групі.


Найкращі вихованці академії «Арсенал» вже привернули увагу скаутів топ-академій України. А хлопці з команди U-19 їдуть до професійних клубів. Наприклад, капітан «канонірів» Владислав Волинець став ключовим гравцем «Буковини».


Крім гідних результатів, школа «Арсеналу» активно прогресує й у інших напрямах. Ми хочемо, щоб наші вихованці виглядали найкраще, тому розробили лінію власного одягу. Ми хочемо, щоб наші вихованці тренувалися на чудових полях, тому розвиваємо власну інфраструктуру та підписуємо угоди з нашими партнерами. Ми хочемо, щоб наші діти не загубилися поза футболом, тому активно працюємо над їх успішністю. Крім цього, школа вивела на новий рівень саму підготовку – тренери мають затишний офіс, де вони готуються до роботи, хлопці мають можливість проводити теоретичні заняття, аналізувати свої дії разом з тренерами.


Ми щиро віримо, що 2022 рік стане для «Арсеналу» ще успішнішим роком. Це буде час реалізації яскравих мрій та грандіозних проектів. Принаймні колектив школи зробить усе, щоб наші хлопці продовжували свій розвиток і досягли успіхів у великому футболі, а сам клуб рік у рік прогресував і ставав більш професійним.


Колектив ДЮСШ «Арсенал» щиро вітає всіх причетних до сім'ї «канонірів» з наступаючими святами – Новим роком та Різдвом! Бажаємо всім міцного здоров'я та усмішок, щоб у ваших серцях завжди було щастя та тепло, а життя дарувало лише яскраві фарби.

12 переглядів0 коментарів
bottom of page