top of page

З Днем народження, Олег Михайлович!



Сьогодні, 31 липня, свій День народження святкує головний тренер команди «Арсенал» (U-17) Олег Хвоя. Імениннику виповнюється 49 років!

За плечима у Олега Михайловича величезний футбольний досвід. Як футболіст він пограв в самих різних клубах: захищав кольори СКА «Одеса», брав участь у першому чемпіонаті України в складі вінницької «Ниви», виступав за «Поліграфтехніку» з Олександрії і багато інших команд. А в 2000-му році почав свою роботу як тренер в академії київського «Динамо» і разом з Олександром Лисенком виховав таких гравців, як Артем Кравець, Андрій Ярмоленко, Роман Зозуля, Євген Новак, Артем Кичак і багато інших. З 2014 року Олег Михайлович працює в академії «Арсеналу» і тренує команду 2004 року народження, для якої майбутній сезон стане випускним.

Колектив Академії «Арсенал» від щирого серця вітає іменинника з Днем народження! Хочемо побажати Вам відчувати щастя душею і не забувати посміхатися. Бажаємо здоров'я і радості, чудового настрою і благополуччя. Нехай кожен день дарує можливість робити те, що подобається, бачитися з дорогими людьми, відчувати себе прекрасно і виглядати чудово! Ну і звичайно ж, вдячних і успішних вихованців!

52 перегляди0 коментарів
bottom of page