top of page

З Днем захисту дітей!




Сьогодні у всьому світі відзначають День захисту дітей. Це міжнародне свято було засновано Конгресом міжнародної демократичної федерації жінок в 1949. Перше святкування дитячого дня було призначено на 1 червня 1950, в той раз його відзначили в 51 країні світу. Цю ініціативу підтримали в ООН і організація взяла активну участь в забезпеченні безпечного майбутнього молодого покоління. У 1959 році країнам світу була запропонована Декларація прав дитини, а в 1989 році ООН ознайомила держави до Конвенції про права дитини.


Свято Міжнародний день захисту дітей не втрачає своєї актуальності, воно звертає увагу на проблеми дітей, особливо тих, хто живе в неповних або неблагополучних сім'ях, а то і зовсім без батьків.


Сьогоднішній день цілком і повністю присвячений маленьким громадянам! Вони, як ніхто, потребують нашого захисту і підтримки! У цей день хочеться побажати, щоб жодна дитина не страждала від утиску її прав і свобод, щоб кожен мав можливість отримати освіту і медичну допомогу, був щасливий і не знав дорослих проблем, а дорослі, в свою чергу, допомагали дітям здійснювати їх мрії і робили їх дитинство по-справжньому щасливим!


Академія «Арсенал» щодня працює над тим, щоб наші випускники почували себе щасливими, отримували задоволення від улюбленого заняття, підвищували рівень своїх знань і ставали хорошими людьми. Бажаємо всім миру, здоров'я і благополуччя!


Колектив Академії «Арсенал» (Київ)

3 перегляди0 коментарів
bottom of page