top of page

Еліт-ліга: перемога над «Атлетом», дві поразки від «Дніпра»



У суботу відбулися матчі 2-го туру Еліт-ліги ДЮФЛ. Команди академії «Арсенал» протистояли столичному «Атлету» та ДАФ «Дніпро».


U-17


«Атлет» - «Арсенал» - 1:1 Голи: Бобаль, 75 – Тіщенко, 73


«Арсенал»: Єнтц, Шеледа, Рашківський, Бондаренко, Данильченко, Тіщенко, Коломієць, Білецький, Педченко, Юшко


Після прикрої поразки від «Металіста» в домашньому матчі, де підопічні Валерія Кінашенко ні в чому не поступалися харків'янам, «каноніри» вирушили в гості до «Атлета», щоб реабілітуватися за ту невдачу. І були близькі до перемоги. Протягом всього матчу «Арсенал» домінував, атакував, намагався підібрати ключі до оборони «Атлета», але довгий час не вдавалося забити.


Лише в кінцівці зустрічі гості зуміли розпечатати ворота суперника. Тіщенко зі штрафного влучив у штангу, м'яч відскочив на фланг, пішла подача в штрафну, де той же Тіщенко зіграв на підборі і пробив точно в кут.


Однак не минуло й двох хвилин, як господарі відігралися. Знову «Арсенал» (U-17) пропускає після кутового. Як не старалися «каноніри» вирвати перемогу, реалізувати хоча б один свій момент, їм не вдалося.


U-16


«Арсенал» - ДАФ «Дніпро» - 0:4 Голи: Чаван, 40, 80, Юлнов, 53, 62


«Арсенал»: Столбун, Безпалюк, Піщак, Титаренко, Долобан, Куляк, Пільганчук, Гопкало, Махортов (Гусак, 49), Гусаченко (Бейгаразов, 21), Михеєв (Годківський, 64)


Команда Андрія Заболотного зазнала другої найбільшої поразки поспіль. На цей раз «каноніри» пропустили чотири голи від «Дніпра».


У першому таймі «Арсенал» здорово оборонявся, нав'язував свою гру дніпрянам, діяв компактно і злагоджено. На виходах впевнено грав Столбун, а підібратися до воріт по центру, не використовуючи фланги та подачі, у «Дніпра» не виходило. Проте, в кінцівці тайму «каноніри» не витримали і пропустили одну єдину атаку, яка все зумовила. Спочатку гості потрапили в каркас, м'яч відлетів у поле, його підібрав Чаван, увійшов в штрафну і пробив у кут.


Гол у роздягальню вдарив по психології хлопців, після перерви вони пішли відіграватися, але в підсумку пропустили ряд контратак. Як підсумок, ще три пропущені м'ячі.


Відзначимо, що не міг допомогти в цьому матчі своїй команді капітан «Арсеналу» (U-16) Іван Горбатов. Форвард отримав неприємну травму минулого тижня і вибув на невизначений термін.


U-15


«Атлет» - «Арсенал» - 0:1 Гол: Лук’янчук, 59


«Арсенал»: Морозов, Коваленко, Матвієнко, Мартинюк, Лук’янчук, Карпенко, Гусаров, Кавтарадзе, Волков, Асатрян, Ващенок


«Арсенал» (U-15) - головна рушійна сила ФА «Арсенал» на даний момент. На старті сезону підопічні Валерія Краснощока і Олександра Каплоушенко здобули дві перемоги в двох матчах і зі стовідсотковим результатом лідирують у своїй групі.


У матчі з «Атлетом» перемогу «канонірам» приніс Данило Лук'янчук. Хавбек виявився спритнішим за всіх при подачі від кутового прапора і головою відправив м'яч у сітку. Браво, U-15!


U-14


«Арсенал» - ДАФ «Дніпро» - 0:1 Гол: Ліпін, 43


«Арсенал»: Полозюк, Щербак, Мельник, Сопленко, Грушецький, Шевчук, Кондратюк, Смирнов, Кущ, Воробйов, Олександрівський


Після поразки з великим рахунком у Харкові наймолодші «каноніри» приймали вдома «Дніпро» і прагнули порадувати своїх батьків, присутніх на стадіоні. Варто віддати належне хлопцям - хоч вони і мінімально поступилися супернику, але боролися до останнього і не втрачали надій відігратися. Але реалізувати хоча б один зі своїх шансів, «Арсеналу» не вдалося.

141 перегляд0 коментарів
bottom of page