top of page

Еліт-ліга ДЮФЛ: перша перемога «Арсенала» (U-16)



У суботу відбулися матчі передостаннього туру першого етапу Еліт-ліги, у якому «Арсенал» протистояв «Зміні-Оболонь».


U-17


«Арсенал» - «Зміна-Оболонь» - 0:2 Голи: Подік, 58, Григоренко, 85


«Арсенал»: Єнтц, Жмурко, Сакач, Рашківський, Бакаляров (Шеледа, 55), Даниленко, Тіщенко (Цимбал, 88), Коломієць, Білецький (Бобильов, 86), Педченко, Юшко (Харчук, 82)


Команда Валерія Кінашенка у принциповому матчі поступилася на своєму полі «Зміні». У середині другого тайму гості забили прямим ударом зі штрафного – Подік прошив стінку. Після цього «Арсенал» атакував, створив кілька моментів для того, щоб зрівняти рахунок, але в результаті пропустив ще одну атаку, в ході якої форвард «Зміни» спочатку продавив Сакача, а Єнтц хоч і відбив цей удар, але був безсилим перед добиванням від Григоренко.


Наприкінці зустрічі Рашківський отримав друге попередження та був вилучений з поля.


U-16


«Зміна-Оболонь» - «Арсенал» - 0:1 Голи: Михеєв, 68


«Арсенал»: Столбун, Долобан, Махортов, Пішак, Галюк, Куляк, Пільганчук (Алієв, 60), Михеєв, Безпалюк (Горбатов, 41), Гусак (Гусаченко, 41), Гопкало


Довгоочікувану першу перемогу в сезоні здобула команда 2006 року народження. Підопічні Андрія Заболотного в досить рівному матчі виявилися сильнішими за «Зміну», забивши вирішальний гол наприкінці зустрічі.


Просто шедевральний гол вдалося забити Міхеєву. Хлопець дійшов до кута штрафного майданчика, принагідно обігравши двох захисників, розвернувся і відправив м'яч по божевільній траєкторії у дальній верхній кут воріт суперника. Це перша перемога «Арсеналу» (U-16), яка має надати впевненості «канонірам».


U-15


«Арсенал» - «Зміна-Оболонь» - 0:3 Голи: Смола, 14, Калінкін, 25, Височанський, 40 (автогол)


«Арсенал»: Морозов, Орловський (Зарудний, 61), Мартинюк, Храбан, Височанський, Асатрян (Коваленко, 53), Лук’янчук (Сипко, 53), Матвієнко, Гусаров (Василюк, 61), Кавтарадзе (Волков, 1), Швець (Смірнов, 50)


"Зміна" 2007 року народження не залишила шансів нашим хлопцям. Ще у першому таймі гості двічі засмутили Морозова. Хоч як не намагалися «каноніри», м'яч ніяк не йшов у ворота суперника. А на початку другої половини Височанський зрізав м'яч у свої ворота, остаточно знявши всі питання про переможця цього матчу.


U-14


«Зміна-Оболонь» - «Арсенал» - 1:0 Голи: Гасимов, 47


«Арсенал»: Полозюк, Воробйов, Кущ (Кая, 56), Смирнов, Мельник, Грушецький, Сопленко, Шевчук (Алєєв, 41), Грачов (Широков, 59), Щербак, Олександрівський (Угрехелідзе, 41)


"Арсенал" (U-14) зазнав образливої ​​поразки - команда чудово грала, демонструвала непоганий футбол і створювала свої моменти. Але реалізувати їх не зуміла, а ось суперник свою одну можливість у другому таймі не прогаяв. Герасимов втік від захисників, виграв боротьбу і проштовхнув м'яч повз Полозюка.


Буквально за пару хвилин до голу "Зміни" "Арсенал" мав забивати сам, але Щербак, вийшовши на побачення з воротарем, не зумів його переграти. Команда Андрія Ковальчука залишається єдиною командою «Арсеналу», кому ще не вдавалося перемагати цього сезону.

119 переглядів0 коментарів
bottom of page