top of page

Еліт-ліга ДЮФЛ: перемога над «Атлетом» та дві поразки від «Дніпра»



У суботу чотири команди «Арсеналу» проводили чергові матчі Еліт-ліги – проти «Атлета» та «Дніпра». Нашим хлопцям вдалося здобути чотири очки.


U-17


«Арсенал» - «Атлет» - 7:0 Голи: Тіщенко, 5, 69, Сакач, 25, Бондаренко, 36, Білецький, 44, Педченко, 61, 77


«Арсенал»: Ентц (Попов, 82), Шеледа (Бакаляров, 67), Сакач, Бондаренко (Скиба, 62), Цимбал, Даниленко, Тіщенко (Лежавський, 82), Коломієць, Білецький (Бобильов, 63), Педченко (Снітко, 79), Юшко (Дяченко, 76)


У матчі першого кола «Арсенал» мав величезну ігрову перевагу над «Атлетом», але втратив перемогу. Але у домашній грі «каноніри» не залишили шансів принциповому супернику, відвантаживши «атлетам» сім сухих м’ячів.


Початок погрому поклав Тіщенко. Хавбек замкнув подачу з флангу від Коломійця. «Арсенал» мав перевагу, але забити відразу ще не вдавалося. Той же Тіщенко змарнував одну нагоду. Але у середині тайма голи прийшли ще. На цей раз відзначилися захисники «Арсеналу» - Сакач та Бондаренко. Обидва рази хлопці вдало замикали подачі від кутового прапорця.


А під завісу першого тайму четвертий м’яч на свій рахунок записав Білецький. Він вдало у один дотик перекинув голкіпера після передачі з флангу.


У другому таймі дубль на свій рахунок записав Педченко. Форвард чудово продемонстрував себе у штрафному майданчику. А між цими двома голами втиснувся гол Тіщенка – теж після прострілу вздовж воріт.


U-16


ДАФ «Дніпро» - «Арсенал» - 3:0 Голи: Жданов, 19, 48, Марченко, 51


«Арсенал»: Столбун (Трубніков, 51), Михеєв (Долобан, 41), Лизунов, Махортов, Гопкало, Пільганчук (Гусак, 41), Горбатов (Безпалюк, 41), Гусаченко (Бейгаразов, 41), Куляк, Влашин (Пішак, 41), Галюк


Нажаль, наші хлопці на рівних протистояли «Дніпру» лише протягом першого тайму. В дебюті матчу підопічні Андрія Заболотного пропустили гол – після прострілу з флангу Жданов випередив нашого захисника. Потім «каноніри» добре оборонялись, намагались атакувати, але забити не вдалося.


А вже по перерві «Дніпро» ввімкнув швидкості, та забив ще два м’ячі. І знову голи були забиті після двох прострілів з флангів. Нажаль, при обороні нам не вдавалося як слід стримувати суперника.


U-15


«Арсенал» - «Атлет» - 0:0


«Арсенал»: Морозов, Зарудний, Храбан, Мартинюк, Карпенко, Коваленко, Лук’янчук, Матвієнко, Височанський, Середюк, Ващенок


«Арсенал» (U-15) поділив очки з «Атлетом» у досить рівному матчі, хоча все ж таки «каноніри» були трішечки ближчими до перемоги. Але реалізувати свої нагоди не змогли. Тим не менш, це очко у майбутньому дуже знадобиться.


U-14


ДАФ «Дніпро» - «Арсенал» - 3:2 Голи: Школяренко, 26, Нефедов, 33 (пен), Горопашний, 66 – Шевчук, 3, Широков, 46


«Арсенал»: Полозюк, Воробйов, Кущ, Смирнов, Мельник, Грушецький, Грачов, Алєєв (Широков, 43), Угрехелідзе (Юрченко, 51, Йощенко, 58), Щербак, Шевчук (Кая, 50)


Найдраматичніший матч тижня, у якому «Арсенал» (U-14) був близьким до того, щоб взяти перші очки на виїзді у Еліт-лізі. Лише за чотири хвилини до закінчення матчу «Дніпро» зумів вирвати перемогу.


Наша команда відзначилася голом вже на 3-й хвилині. Кияни добре розіграли стандарт, а Шевчук замкнув подачу з флангу. Після цього господарі пішли в атаку, але гості добре захищалися, та створювали гострі контратаки, але Школяренко у середині тайму відважився на гарматний постріл здалеку та пробив Полозюка – 1:1. Більш того, наприкінці тайму «Дніпро» заробив пенальті. Полозюк хоч і вгадав, куди буде бити суперник, але не зумів зробити сейв.


А на старті другого тайму «Арсенал» відігрався. Широков, ледве вийшовши на заміну, майже першим дотиком обікрав захисника, убіг на побачення з голкіпером та пробив тому між ніг – 2:2.


«Арсенал» чудово грав, мав ще нагоди забити, але замість цього у кінцівці все ж таки втратив очки. Хтось з дніпрян відважився на удар метрів з 35-ти, Полозюк відбив перед собою, а Горопашний добив м’яча у сітку – 3:2.

93 перегляди0 коментарів
bottom of page