top of page

Еліт-ліга ДЮФЛ: одна перемога «Арсеналу» в останньому турі першого етапу

Оновлено: 9 лист. 2021 р.



У суботу команди ДЮСШ «Арсенал» провели останні матчі першого етапу Еліт-ліги. Суперником «канонірів» виступила «Барса» з Сум.


U-17


«Барса» - «Арсенал» - 4:2 Голи: Чікалезе, 43, Кузьмицький, 50, Берест, 52, Фінцев, 77 (пен) – Шеледа, 1, Педченко, 20


«Арсенал»: Попов, Жмурко (Снітко, 84), Сакач, Бондаренко, Бакаляров (Піонтковський, 52), Даниленко, Тіщенко (Шарай, 80), Коломієць, Шеледа (Бобильов, 51), Педченко, Білецький (Ємельянов, 51)


Матч розпочався просто чудово для «канонірів». Перша ж атака призвела до голу. Шеледа відгукнувся на довгу передачу, скористався непорозумінням між воротарем та захисником суперника, проштовхнув м'яч уперед і закотив його у ворота.


А за 20 хвилин гості подвоїли свою перевагу. Педченко зробив усе сам: прийняв м'яч у центрі поля, продавив захисників, простягнув м'яч у штрафний майданчик і спокійно пробив повз воротаря. На перерву «Арсенал» збирався йти, ведучи з рахунком 2:0 та впевненістю у власних силах. Але наприкінці тайму пропустив дурний м'яч, що змінило баланс сил.


Захисники «Арсеналу» сфолили біля свого штрафного майданчика, а Чікалезе пробив зі штрафного над стінкою. На початку другої половини «Барса» протягом двох хвилин не лише зрівняла рахунок, а й вийшла вперед. Спочатку Кузьмицький здорово пробив з лінії штрафного майданчика після пасу партнера, а потім Берест головою відправив м'яч у сітку з кутового.


«Арсенал» кинувся відіграватися, створив ряд непоганих моментів, але реалізувати їх не зумів. А ось господарі заробили пенальті наприкінці матчу та успішно забили четвертий гол, знявши всі питання про переможця.


U-16


«Арсенал» - «Барса» - 0:2 Голи: Балабан, 23 (пен), Метлушко, 50


«Арсенал»: Столбун, Михеєв, Безпалюк (Горбатов, 41), Гусак (Гусаченко, 41), Гопкало, Пільганчук, Куляк, Галюк (Титаренко, 48), Махортов (Скоромний, 61), Пішак, Долобан (Лизунов, 41)


На 56-й хвилині Ярошенко («Барса») не реалізував пенальті (воротар)


Команда Андрія Заболотного на рівних протистояла своєму опоненту і заслуговувала на взяти очки у цій зустрічі. Але десь забракло везіння, а десь втрутився суддівський чинник. У середині першого тайму арбітр зустрічі призначив досить сумнівний пенальті у ворота Стовбуна, який реалізував Балабан.


Вже у другому таймі рефері знову вказав на «позначку». Банальну боротьбу у штрафному майданчику «канонірів» він розцінив як порушення, але Столбун не підвів і відбив удар з 11-метрового. Однак на підсумковий результат це не вплинуло. «Барса» організувала ще одну атаку, яка завершилася проходом Метлушка та влучним ударом форварда.


U-15


«Барса» - «Арсенал» - 3:0 Голи: Хусаєнов, 20, Прямов, 31, 48


«Арсенал»: Морозов (Вареник, 36), Орловський (Зарудний, 47), Матвієнко, Храбан, Карпенко (Дуліч, 36), Гусаров (Грищенко, 52), Лук’янчук (Сипко, 47), Кавтарадзе, Волков (Смірнов, 36), Асатрян, Швець (Коваленко, 47)


Кияни втратили перемогу в Сумах через власні помилки. У середині тайму «каноніри» не зуміли вийти з оборони, втратили м'яч та провалилися в центрі оборони – Хусаєнов пробив потужно, а Морозов не встиг відбити. Проста атака господарів наприкінці першого тайму завершилася проходом Прямова та ударом у ближній кут – Морозов виявився неготовим до такого.


А після перерви той самий Прямов подвоїв рахунок та оформив дубль. «Арсенал» закінчував гру вдев'ятьох – Дуліч і Коваленко побачили перед собою червоне світло.


U-14


«Арсенал» - «Барса» - 1:0 Голи: Мельник, 67


«Арсенал»: Полозюк, Воробйов, Кая, Смирнов, Мельник, Грачов (Шевчук, 46), Грушецький, Алєєв (Олександрівський, 46), Угрехелідзе (Широков, 70+1), Сопленко, Щербак


Єдину перемогу цього дня здобула команда 2008 року народження. Підопічні Андрія Ковальчука здолали «Барсу» на своєму полі завдяки голу капітана – Андрія Мельника. Він виявився найшвидшим при подачі кутового і приніс своїй команді важливі три очки.

117 переглядів0 коментарів
bottom of page