top of page

Едуард Павлов: «Було відчуття, що потрібно притримати Бутягу»



Головний тренер «Арсеналу» (U-19) Едуард Павлов прокоментував дії своїх футболістів в стартовому матчі Першої ліги ДЮФЛ, в якому "каноніри" здобули перемогу над «Зорею-Миронівщини» (2:1) завдяки забитим м'ячам Пазиніча і Бутяги.


- Ми припускали, що дебютна гра буде хвилюючою. У нас не лондонський «Арсенал», а київський, ми поки що в пошуку своєї впевненості і майстерності. Створювали моменти, але не забили. За рахунок цього втратили впевненість і пропустили кілька атак на свої ворота.


Перший гол не найкрасивіший, але досить логічний. У другому тайму забили другий гол, мали далі конвертувати свою перевагу в результат, втратили стовідсотковий момент і у відповідь пропустили гол. Спрацювало золоте правильно - не забили самі, пропустили в свої ворота. Самі привезли собі пенальті.


- Сьогодні перемогу вам приніс «джокер» ...


- Так, Ваня Бутяга здорово вийшов на заміну. Перед матчем довго не міг вирішити, використовувати його з перших хвилин або ж по ходу гри. Було відчуття, що потрібно його притримати. І це спрацювало.


- Як оціните сьогоднішню гру захисників?


- Незадоволений діями в обороні. Дуже багато помилок - як технічних, так і тактичних. Але якщо виправити техніку буде складно, це тривалий процес, то тактично все можна виправити за короткий термін. Над цим і будемо працювати.


- Вже в четвер «Арсенал» розпочне свої виступи в чемпіонаті Києва U-21. Як команда буде розставляти пріоритети?


- У нас є два склади, в чемпіонаті міста гратимуть ті, хто отримує менше ігрової практики в чемпіонаті України. Це буде хороший досвід, адже нашим футболістам по 17 років, а у суперників хлопці набагато старші. Буде важко, але труднощі роблять тебе сильнішим. Будемо намагатися набирати очки, щоб допомогти клубу в загальному рейтингу, але в будь-якому випадку пріоритетним для нас залишається ДЮФЛ U-19.

102 перегляди0 коментарів
bottom of page