top of page

«Арсенал» вперше програв у новому сезоні



Команда Артема Криворучка вдома поступилася «Білгороду», хоча продемонструвала якісну гру.


«Арсенал» - СК «Білгород» - 2:3 Голи: Левченко, 49, Тимчак, 90+1 – Беспалов, 7, Нагорний, 44, Шульга, 59 (пен)


«Арсенал»: Яковчук, Семидочний, Барбон (Рудзинський, 81), Степанюк, Шевчук, Доніч (Гупаленко, 54), Ворона (Пресняк, 87), Мельниченко (Смажелюк, 72), Литвинов, Левченко (Скуратівський, 66), Венгер (Тимчак, 83)


«Білгород»: Сабатюк, Турку (Мельжан, 23), Панченко (Фабрика, 87), Яковенко, Нагорний (Федоренко, 72), Беспалов (Клушин, 65), Кравченко, Бабак (Киянич, 85), Ставничий, Прилюдько, Шульга (Наконечний, 75)


Вже в дебюті поєдинку гості вийшли вперед. Більш досвідчені футболісти «Білгорода» зуміли конвертувати стартові хвилини у декілька цікавих атак та скористатися помилкою оборони «Арсеналу». Банальний аут завершився скидкою на лінію воротарського майданчика, а там Барбон не встиг за Беспаловим – 0:1.


В цілому, в жодного з суперників не було великої ігрової переваги. «Арсенал» намагався пресингувати високо, та розігрувати комбінації, а гості робили ставку на свого лідера Олега Ставничого, який вів гру. Але багато моментів не було. А наприкінці тайму «Білгороду» знову приніс успіх аут. М’яч було далеко вкинуто у штрафний майданчик, захисники вибили його у центр, а на підборі один залишився Нагорний – він з льоту поцілив у самісіньку «дев’ятку» воріт Яковчука. Це безперечно гол туру!


Але «Арсенал» не знітився, та на другий тайм вийшов зовсім з іншим настроєм. А вже незабаром один м’яч відіграв. Шевчук чудовим пасом в глибину знайшов Левченко, той вийшов сам на сам з голкіпером та переграв його – 1:2.


Тут же Ставничий міг змінити рахунок та забити третій м’яч своєї команди, але після його удару головою сейв зробив Яковчук. У відповідь Венгер з чудової позиції пробивав, але поцілив у воротаря. Гра оживилася, але не принесла успіху «Арсеналу». Спочатку рефері угледів небезпечну гру у діях захисника «Арсенала» у простій ситуації, що призвело до вільного удару у бік воріт Яковчука – мимо воріт. А було призначено пенальті за фол захисника «канонірів» у власному штрафному майданчику.


«Арсенал» вже у компенсований час зміг відіграти ще один м’яч – Шевчук знову довгою передачею знайшов на цей раз Тимчака, а той переграв воротаря. Але на більше «каноніри» не спромоглися, та зазнали першої поразки у сезоні.

118 переглядів0 коментарів
bottom of page