top of page

«Арсенал» (U-19) поступився «Шахтарю» (U-17)



«Каноніри» у видовищному матчі мінімально поступилися «гірникам», та припинили участь у Зимовому кубку ДЮФЛ.


«Арсенал» (U-19) – «Шахтар» (U-17) – 0:1


Футболісти «Арсеналу» вже зустрічалися з юнаками "Шахтаря" на груповому етапі Зимового кубка ДЮФЛ, і тоді «каноніри» мінімально поступилися своєму супернику, програвши перше місце у групі. Цього разу підопічні Артема Криворучка хотіли взяти реванш, і були близькими до цього, але зрештою програли та припинили боротьбу за Зимовий кубок ДЮФЛ.


У першому таймі гра була рівною. Моменти в атаці створювали як гравці «Арсеналу», так і «Шахтаря». Але реалізація була різною. Венгер не влучив у порожній кут після передачі з флангу, тоді як форвард «гірників» знайшов свій момент і за рахунок рикошету вивів «помаранчево-чорних» уперед – 0:1.


Після перерви довгий час «Арсенал» не міг прийти до тями, команда багато разів втрачала м'ячі у простих ситуаціях і не могла знайти шляхи підходу до воріт суперника. Водночас у «Шахтаря» вдавалося контролювати м'яч, чудово комбінувати та загрожувати воротам Шайди. Але реальної загрози ці атаки не несли.


Лише наприкінці другого тайму «Арсенал» пішов ва-банк. «Каноніри» влаштували справжній штурм воріт «гірників», міг забивати Пазиніч, був свій момент у Венгера та інших футболістів, але завдати останнього удару так і не вдавалося. Штурм так і не дав результату.

91 перегляд0 коментарів
bottom of page