top of page

ДЮФЛ: чотири невдачі у 5-му турі



Минулі вихідні пройшли для команд «Арсенала» у ДЮФЛ дуже невдало – всі чотири вікові групи потерпіли поразки. Нажаль, кияни не змогли зупинити сусідів з «Динамо» та УФК «Дніпро».


2003


«Арсенал» U-17 – УФК «Дніпро» U-17 – 0:2


«Арсенал»: Цокало, Гаврилец, Лагуткін, Бєляков, Антонюк, Петрівський, Голота, Завгородній, Гупаленко, Пресич, Венгер

На заміну виходили: Ярмола, Кириченко, Мнишенко, Трубанев, Філатов


Досить цікавий та рівний матч видали команди «Арсеналу» та УФК «Дніпро» 2003 року народження. Хлопці не жаліли один одного, грали дуже агресивно та жадали перемоги. Перший тайм залишився за господарями, вони класно пресингували опонентів та мали декілька нагод. Венгер не зміг вчасно пробити з вигідної позиції, а Бєляков міг забивати після подачі з кутового.


Але у другій половині все змінилося, одразу після перерви гості забили та заволоділи ігровою перевагою. А потім збільшили рахунок та не дозволили «канонірам» хоча б провести гол престижу.


2004


«Динамо» (Київ) U-16 – «Арсенал» (Київ) U-16 – 4:1 Гол: Єременко (18, з пен.), Давлатов (52, 80+2), Горбач (79) – Поляков (40)


«Арсенал»: Горбаченко, Розгон, Кравець, Буглик, Холмецький, Коровченков, Лактіонов, Поляков, Ключка, Костина, Головченко


Підопічні Олега Хвої на цьому тижні протистояли «Динамо» Юрія Дмитруліна. Столичне дербі розпочалося дуже жваво. «Біло-сині» заволоділи ситуацією, контролювали хід гри та заробили 11-метровий. З пенальті відзначився Єременко, а потім на полі йшла досить рівна боротьба.


А перед перервою «Арсенал» зрівняв рахунок. Один з лідерів «канонірів» U-16 Ілля Поляков знайшов свій момент та пробив Кочергу. Ось тільки втримати хоча би цей рахунок наша команда не змогла. По перерві «Динамо» прибавило у швидкості та знову вийшло вперед. А коли вже «Арсенал» всіма силами пішов уперед виривати нічию, ще двічі спіймало сусідів на контратаках.


2005


«Арсенал» U-15 – УФК «Дніпро» U-15 – 0:5


Підопічні Валерія Кіношенка провели дуже слабкий матч, програвши, в першу чергу, психологічно. На початку зустрічі «Дніпро» провів класний відрізок, та тричі вразив ворота опонентів. У цей час «Арсенал» зовсім нічого не міг протиставити супернику. Тільки ближче до перерви кияни вирівняли гру, але у другому таймі нічого не змінилось. «Дніпро» у цей день був кращим.


2006


«Динамо» (Київ) U-14 – «Арсенал» (Київ) U-14 – 1:0 Гол: Пономаренко, 70+3


«Арсенал»: Столбун, Шершень, Безручук, Обелець, Потапенко, Гібало, Зегрюк, Гусол (Лазарєв, 70+2), Куделін (Безпалюк, 64), Данніков (Демченко, 42, Стукало, 61), Горбатов (Денисенко, 36)


Наймолодші «каноніри» дали справжній бій київському «Динамо». Одна з найкращих академій України завжди в числі фаворитів турнірів ДЮФЛ, ось і на цей раз кияни мають у себе достатньо талановитої молоді. Однак хлопці Олександра Демчука теж грізна сила, що й доказали у суботу. «Каноніри» на рівних грали з «біло-синіми», практично ні в чому не поступалися супернику та створили декілька нагод, щоб забити. Але реалізувати своє не зуміли.


Утім, кияни добре атакували, створювали тиск на оборону «Арсенала», але теж довгий час нічого не могли протиставити Столбуну та захисникам. Лише у доданий до другого тайму час, на останній хвилині матчу, «Динамо» все ж таки забило. Серія помилок після вводу м’яча з аута – і суперник забив. Гол провів Матвій Пономаренко – кращий бомбардир у поточному сезоні. Дуже прикра поразка «Арсенала» - друга у п’яти матчах.

31 перегляд0 коментарів
bottom of page